Search

Με σκόρερ και τον Μάνταλο η Εθνική “καθάρισε” την Μολδαβία και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου!

Η Εθνική παρά τις δυσκολίες που συνάντησε στο πρώτο μέρος, επικράτησε 2-0 της Μολδαβίας και πήρε την 2η σερί νίκη της, στον τρίτο όμιλο της 3ης ζώνης του Nations League, όπου ισοβαθμεί στην κορυφή με την Σλοβενία με επτά πόντους.

Με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος, αφενός, πέτυχε το πρώτο γκολ της Ελλάδας και πρώτο δικό του με την Εθνική Ομάδα, με πέναλτι που κέρδισε ο Παυλίδης στο 45′ + 3′  και αφετέρου δημιούργησε το δεύτερο με υπέροχη πάσα στον Πέτρο Μάνταλο που ευστόχησε στο τετ-α_τετ με τον Ναμάσκο στο 50′, η Εθνική νίκησε 2-0 τη Μολδαβία και έφτασε τους εφτά βαθμούς στον 3ο όμιλο της League C του Nations League.

Στη φάση του πέναλτι με το οποίο άνοιξε το σκορ ο Μπακασέτας, αποβλήθηκε ο Πόσματς, ο ποδοσφαιριστής που ανέτρεψε τον Παυλίδη και η Μολδαβία αγωνίστηκε με δέκα παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 88′  ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μπλόκαρε το πέναλτι του Μιλιντσεάνου και κράτησε ανέπαφη την ελληνική εστία.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος (69′  Ρότα), Γιαννούλης, Τζαβέλας, Σβάρνας, Ζέκα, Κουρμπέλης (83′  Μπουχαλάκης), Λημνιός (76′  Πέλκας), Μπακασέτας, Μάνταλος (70′  Φορτούνης), Παυλίδης (83′  Φούντας).

Μολδαβία: Ναμάσκο, Άρμας, Πόσματς, Μούντρατς, Ρεάμπτσιουκ, Πλάτιτσα, Τσότσιουτς, Ράτσα (66′  Μαράντιτσι), Τσάϊμάτσοβ (46΄ Επουρεάνου), Ιονίτσα (76′  Ράτου), Νικολαέσκου (58′ Μιλιντσεάνου).

Το πανόραμα του 3ου ομίλου της 3ης ζώνης:

Ελλάδα – Μολδαβία 2-0
(45+2’ πεν. Μπακασέτας, 50’ Μάνταλος)
Κόσοβο – Σλοβενία 0-1
(22’ Βούκιτς)

Η βαθμολογία

1. Ελλάδα 7
2.Σλοβενία 7
3. Κόσοβο 1
4.Μολδαβία 1

Επόμενη αγωνιστική(14/10):

Ελλάδα – Κόσοβο
Μολδαβία –Σλοβενία

Share it