Search

Μεγαλώνει η Ξανθιώτικη παροικία του Νέστου που απέκτησε Σαμαρά, Μουστάκη και Σαλήογλου!

Ακόμη τρεις ξανθιώτες ποδοσφαιριστές θα έχει στο ρόστερ του ο Νέστος Χρυσούπολης, που πέρα απο τους Βασίλη Δόντσο, Οδυσσέα Γεωργιάδη, Βασίλη Λαζαρίδη αλλά και τον Ντενίζ Μπαϊκαρά που είναι μόνιμος κάτοικος Ξάνθης πλέον θα έχει στο ρόστερ του ακόμη τρεις.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Σαμαρά, με τον νεαρό ξανθιώτη αμυντικό μετά την επιτυχημένη παρουσία του σε Ασπίδα Ξάνθης και Βύρωνα Καβάλας και το μικρό πέρασμα απο τον Ορφέα πλέον θα αγωνίζεται στο Νέστο. Στην ομάδα της Χρυσούπολης θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά και ο Γιώργος Μουστάκης, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό μετά την παρουσία του σε Βιστωνίδα, Άρη Αβάτου και το μικρό πέρασμα απο τον Παναξιακό θα φορά την φανέλα του Νέστου. Ενώ τέλος υπό τις οδηγίες του Θεόφιλου Χατζηστάθη θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά και ο Μαξούμ Σαλήογλου, με τον ξανθιώτη επιθετικό μετά την παρουσία του σε Φίλιππο Δροσερού και μέχρι πρότινος τον Φρίξο Πλατανότοπου.

Μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής με τον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου(11/10, 16:00)

Share it