Search

Την Δευτέρα αποφασίζει για το πρωτάθλημα Κ15 η Super League!

Στο προγραμματισμένο για την Δευτέρα, 12/10 στις 17:00 Διοικητικό Συμβούλιο της Super League που θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης θα αποφασίσει για το τι μέλι γενέσθαι με το πρωτάθλημα Κ15 η διοργανώτρια αρχή.

Όπως ενημέρωσε η Λίγκα μεταξύ των υπόλοιπων θεμάτων θα συζητηθούν και ” Ζητήματα πρωταθλήματος Super League K15″ και πως θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, για το οποίο έχουμε φτάσει στα μέσα του Οκτώβρη και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως θα γίνει.

Θυμίζουμε πως η Ξάνθη μέσω του Τεχνικού Διευθυντή της, Ρένου Δημητριάδη, έχει ξεκαθαρίσει πως θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα σε όποια μορφή και αν είναι αυτή, είτε χωρισμένο σε δύο ομίλους(Βορρά και Νότο) όπως τα προηγούμενα χρόνια είτε ακόμα και σε ενιαία μορφή. Άλλωστε όλη αυτή η καθυστέρηση έχει έρθει καθώς οι ομάδες που δηλώνουν συμμετοχή απο τον Βορρά είναι λίγες και για αυτό έχουν υπάρξει πιέσεις προς κάποιες ομάδες να κατεβάσουν ομάδα, κάτι που φυσικά θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό καθώς μιλάμε για επαγγελματικές ομάδες.

Πλέον είναι σαφές πως την Δευτέρα η Λίγκα θα κληθεί να πάρει απόφαση για το πως θα γίνει το πρωτάθλημα και επιτέλους να ορίσει ημερομηνίες έναρξης και προκήρυξης.

Share it