Search

Παίκτης του ΑΟΞ και με την…βούλα ο Πάτρικ Έμπερτ!

Ενίσχυσης συνέχεια για την Ξάνθη που προσέθεσε το…κερασάκι στις μεταγραφικές τις κινήσεις της, ντύνοντας στα “κόκκινα” και τον Γερμανό μεσοεπιθετικό, Πάτρικ Έμπερτ.

Πρόκειται για ακόμη μια μεταγραφική υπέρβαση απο του Θρακιώτες που φέρνουν στην Θράκη έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλες παραστάσεις σε Bundesliga(πάνω απο 100 συμμετοχές), La Liga ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γερμανίας(αναδείχθηκε και πρωταθλητής Ευρώπης με την Κ21 το 2009). Μάλιστα την τελευταία διετία αγωνιζόταν έχοντας γεμάτες σεζόν στην Bundesliga 2 με την φανέλα της Ντιναμό Δρέσδης της οποίας ήταν και εκ των αρχηγών. Συνολικά στην καριέρα του έως τώρα ο 33χρονος μεσοεπιθετικός μετρά 292 συμμετοχές έχοντας σκοράρει 33 γκολ και μοιράσει 55 καταγεγραμμένες ασίστ.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή PATRICK EBERT.

Ο έμπειρος Γερμανός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου έχοντας πραγματοποιήσει συνολικά 395 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε, κυρίως με τη Χέρτα, αλλά και τις Βαγιαδολίδ, Σπαρτάκ Μόσχας, Ράγιο Βαγεκάνο, Ίνγκολσταν και Δυναμό Δρέσδης. Στο ξεκίνημα της καριέρας του ήταν 13 φορές διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας και Πρωταθλητής Ευρώπης Κ-21 το 2009, ενώ το 2011 είχε κερδίσει το πρωτάθλημα της 2. Bundesliga με την Χέρτα.

Patrick, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!

Share it