Search

Photos: Με…αμφισβητούμενο πέναλτι “λύγισαν” οι Έφηβοι της Ξάνθης στα Γιάννενα

Την ήττα με 1-0 γνώρισαν οι Έφηβοι της Ξάνθης στα Γιάννενα, χάνοντας απο την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-17 που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο Epirus.

Η φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 38′ όταν η διαιτητής του αγώνα Ειρήνη Πίγγιου είδε παράβαση σε μαρκάρισμα του Κουτσού στον Ναούμη, με τον αμυντικό της Ξάνθης να βρίσκει μπάλα, σε μια φάση που οι ξανθιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα πως πέρα απο την αμφισβητούμενη παράβαση η μπάλα νωρίτερα είχε περάσει την πλάγια γραμμή.

Οι παίκτες των Γιάννη Δημητριάδη και Κώστα Προδρομίτη είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με το φινάλε του πρώτου μέρους με Χότσκα και Τσελεπάκη ενώ στο δεύτερο μέρος ήταν κυρίαρχοι του αγώνα χωρίς όμως να καταφέρουν παρά το υψηλό ποσοστό κατοχής να βρουν τον τρόπο να παραβιάσουν την εστία του Βρακά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν η Ειρήνη Πίγγιου με βοηθούς τους Λάμπρο Λιαμιρά και Μαρία Στόλη της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Βρακάς, Γκρέστας, Αδαμίδης, Λεοντίδης, Κίτσος(50′ Γερονικολός), Μπέλλος, Ναούμης, Τσέλιος, Μίνα(86′ Χρήστου), Φερεντίνος(72′ Τουρμοσόγλου), Σκουτέλιας(72′ Σάλο)

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τσομπανίδης, Τυριακής, Μαρκοσιάν(67′ Βαρσάμης), Κουτσός, Ιωσηφίδης, Αναστασιάδης(76′ Ζεκιράι), Τσελεπάκης, Ανθουλάκης(40′ λ.τρ. Τουλουμενίδης), Χότσκα, Θωμάι, Μετεντζίδης(67′ Πιστικός)

Share it