Search

Με Αλέξη Μελισσόπουλο έβαλε το μεταγραφικό…κερασάκι ο Ορφέας Ξάνθης!

Στην ολοκλήρωση ακόμη μιας σπουδαίας μεταγραφής προχώρησε ο Ορφέας Ξάνθης που ντύνει στα “κιτρινόμαυρα” τον ξανθιώτη μεσοεπιθετικό Αλέξη Μελισσόπουλο που επιστρέφει στην Ξάνθη μετά απο 8 χρόνια!

Ο 29χρονος Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός που ξεκίνησε από τα τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ Ξάνθη ενώ τελευταία του παρουσία στην Ξάνθη ήταν στην τρομερή ομάδα του Αστέρα Μαγικού που το 2012 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης ενώ είχε εντυπωσιάσει και στα μπαράζ ανόδου το 2012. Μετά το Μαγικό ο “Μέλι” ήρθε η ώρα να δοκιμάσει εκτός Ξάνθης αρχικά για τον Τηλυκράτη Λευκάδας ενώ ακολούθησε η εξαιρετική του παρουσία στην Τσεχία και την Τσέσλαβ για να επιστρέψει στην Ελλάδα για να φορέσει την φανέλα των Αιγινιακού και Βατανιακού πριν έρθει το νέο βήμα στο εξωτερικό αρχικά για την Ισπανική Ουτιέλ και εν συνεχεία στην Γερμανία για την Ίντερ Λειψίας.

Το 2015 επέστρεψε οριστικά στην Ελλάδα για να αποτελέσει το “κόλπο γκρόσο” του Νέστου Χρυσούπολης με τις εμφανίσεις του να τον φέρνουν στην Καβάλα και το 2017 στον Ηρόδοτο που ήταν εκ των κορυφαίων στην πορεία ανόδου των Κρητικών. Το 2018 επέστρεψε στο Νέστο ενώ πέρσι αγωνίστηκε με την φανέλα του Κεραυνού Πέρνης.

Πλέον ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος επιστρέφει στην Ξάνθη για να ενισχύσει την ομάδα του Ορφέα όπου θα βρει τον αδερφό του Νίκο, που μετά την κοινή τους παρουσία στο Νέστο Χρυσούπολης θα είναι ξανά συμπαίκτες, και αν μη τι άλλο οι “κιτρινόμαυροι” με την απόκτηση των Μελισσόπουλου και Πασχαλάκη δυναμώνει πολύ στα φτερά της επίθεσης

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Ορφέα πέρα απο τον Αλέξη Μελισσόπουλο την θερινή μεταγραφική περίοδο έχει αποκτήσεις τους:  Λευτέρη Μανιά,  Βαγγέλη Μπαμπούρη, Παύλο Κριεζή, Δημήτρη Γιουργούση, Κωνσταντίνο Κιομουρτζή, Δογουκάν Γκίντα και Χρήστο Πασχαλάκη

Share it