Search

Πέντε αθλητές από την Αλεξανδρούπολη στις Προεθνικές Εφήβων & Νεανίδων!

Ανακοινώθηκαν από την Κ.Ο.Ε. τα όρια και οι προεθνικές ομάδες κολύμβησης εφήβων-νεανίδων 2020-2021, όπου ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, με μεγάλη υπερηφάνεια βλέπει τρεις αθλητές του να συμπεριλαμβάνονται για ένα ακόμη έτος στην τόσο σημαντική αυτή λίστα.

Οι αθλητές που συμμετέχουν είναι οι:
– ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
– ΚΟΥΓΚΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
– ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

Το γεγονός αυτό, έρχεται να επιβραβεύσει τόσο τους ίδιους τους αθλητές και την εξαιρετική αγωνιστική τους πορεία, όσο και τον ίδιο τον σύλλογο, ο οποίος έχει θέσει γερά θεμέλια ώστε να καμαρώνει αθλητές του στην λίστα με τους καλύτερους κολυμβητές της Ελλάδας.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές κ. ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, κ. ΓΚΕΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟ και κ. ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, οι οποίοι στέκονται δίπλα στους αθλητές και ενισχύουν την κάθε τους προσπάθεια, έχοντας παράλληλα άριστη συνεργασία με τον Όμιλο.

Την ίδια ώρα ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης, είδε τις Όλγα Δήμητρα Στούρα και Σοφία Δημητριάδου, να εντάσσονται στην Προεθνική Νεανίδων.

Ο ΟΦΘΑ αναφέρει:

«Πολλά συγχαρητήρια στις κολυμβήτριες του ΟΦΘΑ, Δημητριάδου Σοφία και Στούρα Όλγα. Οι επιδόσεις τους τις κατέταξαν στις Προεθνικές Ομάδες της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021».

Δείτε τα όρια ΕΔΩ.

Share it