Search

Ενίσχυση με Παπαγεωργίου και έξι ακόμα για την Ελπίδα Σαπών ενόψει Γ’ Εθνικής!

Η ώρα της επιστροφής της Ελπίδα Σαπών στη Γ’ Εθνική πλησιάζει, με την αρχή να γίνεται με την ανακοίνωση εφτά εκ των μεταγραφών που πραγματοποίησε η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου.

Συγκεκριμένα τη φανέλα της Ελπίδας θα φορά τη νέα σεζόν ο έμπειρος αμυντικός χαφ Γιώργος Παπαγεωργίου (αριστερά στη φωτο). Ο 35χρονος πρώην ρέφερι της ΕΠΣ Θράκης έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλω νσε ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, Αστέρα Αιγείρου, Πανθρακικό, Εχίνο, ΠΑΟΚοσμίου και Νέα Χηλή, ενώ μετά την προπέρσινη επιστροφή του στην ενεργό δράση αγωνίστηκε στον Ορφέα Ξυλαγανής.

Ακόμα στις Σάπες θα αγωνίζονται πλέον οι Θανάσης Τζωρτζάκης (δεξιά στη φωτο), Παύλος Σαμαράς (δεύτερος στη φωτο) και Χάρης Μαρουντάς. Όλοι τους αγωνίζονται στην επιθετική γραμμή με τον πρώτο, φοιτητή των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και πρώην παίκτη των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, να προέρχεται από την Αναγέννηση Παγουρίων, τον δεύτερο να επιστρέφει στην Ελπίδα μετά το πέρασμά του από Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Πανθρακικό και Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου και τον τελευταίο, επίσης φοιτητή των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, να έχει αγωνιστεί επίσης σε Αργυρούπολη, Γλυφάδα και Ορφέα Ξυλαγανής.

Τέλος στο ρόστερ της Γ’ ΕΘνικής για λογαριασμό της Ελπίδας θα βρεθούν επίσης οι πιτσιρικάδες Άνθιμος Παπαδόπουλος, προερχόμενος από την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, ο 16χρονος Γιάννης Τοπαλίδης που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ορφέα Ξυλαγανής και ο Μεμέτ Χαμζά που προωθήθηκε από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Share it