Search

Το πρόγραμμα προβολών στον Κινηματογράφο Ηλύσια από 8 έως 14 Οκτωβρίου

Στον Κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» από την Πέμπτη 8/10 έως και την Τετάρτη 14/10 θα προβληθούν οιτρειςπαρακάτω ταινίες:

Έρχεται η Κοινωνική ταινία, «Η Δίκη των 7 του Σικάγου» τουΆαρον Σόρκιν (Molly’sGame) με τους Έντι Ρεντμέιν, Σάσα Μπάρον Κοέν, Ντάνι Φλάχερτι, Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Μάικλ Κίτον, Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν, Φρανκ Λανγκέλα, Τζον Κάρολ Λιντς, Νόα Ρόμπινς, Μαρκ Ράιλανς, Άλεξ Σαρπ& Τζέρεμι Στρονγκ…

Υπόθεση: «Η Δίκη των 7 του Σικάγου» είναι η νέα ταινία του ΆαρονΣόρκιν και είναι ένα ακόμα καυστικό πολιτικό θρίλερ από τον μάστερ του είδους. Ακολουθεί τα πραγματικά γεγονότα του 1968, όπου κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου των Δημοκρατικών στο Σικάγο, οι αντιπολεμικές διαδηλώσεις στους δρόμους για όσα συνέβαιναν στο Βιετνάμ πήραν μεγάλες διαστάσεις και η κυβέρνηση του ΛίντονΤζόνσον έδωσε το σήμα για πλήρη καταστολή, κάτι που τις μεταμόρφωσε σε εξέγερση. Επί πέντε μέρες και πέντε νύχτες, το Σικάγο καιγόταν. Οι οργανωτές της διαδήλωσης, συμπεριλαμβανομένων των Άμπι Χόφμαν, ΤζέριΡούμπιν, ΤομΧέιντεν και ΜπόμπιΣιλ, κατηγορήθηκαν πως συνωμότησαν και υποκίνησαν την εξέγερση, και η δίκη που ακολούθησε είναι μία από τις πιο διαβόητες στην ιστορία.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Κυριακή, Τρίτη: 19:30, Παρασκευή: 21:30, Σάββατο, Δευτέρα, Τετάρτη: 22:00.

Μαζί μας το Θρίλερ, «Vivarium» του Λόρκαν Φίνεγκαν με τους Τζέσε Άιζενμπεργκ, Ίμοτζεν Ποτς & Τζόναθαν Άρις…

Υπόθεση: Καθώς ένα ζευγάρι ψάχνει να αγοράσει ένα σπίτι, ακολουθεί έναν μυστηριώδη μεσίτη και παγιδεύεται σε ένα παράξενο προάστιο. Ο Τζέσε Άιζενμπεργκ και η Ιμοτζεν Ποτς πρωταγωνιστούν σε ένα θρίλερ αγωνίας που κέρδισε κοινό και κριτικούς στο πρόσφατο Φεστιβάλ Καννών.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Πέμπτη, Κυριακή, Τρίτη: 22:15, Παρασκευή: 00:15, Σάββατο, Δευτέρα, Τετάρτη: 19:45.

Ενώ συνεχίζεται η ταινία Κινουμένων Σχεδίων, «ScoobyDooτουΤόνι ΣερβόνμετουςΧρήστο Θάνο, Σοφία Καψαμπέλη, Γιάννη Στεφόπουλο, Σταύρο Σιούλη, Μελίνα Κατσακούλη, Υρώ Μιχαλάκου, Αλεξάνδρα Λέρτα, Θοδωρή Σμέρο, Παύλο Πιέρρο, Θανάση Κουρλαμπά, Παναγιώτη Αποστολόπουλο, Σωτήρη Δουβρή, Βασίλη Τουρκομένη, Μαρία Ζερβού, Πηνελόπη Σκαλκώτου& Βασίλη Μήλιοστην μεταγλωττισμένη έκδοση

Υπόθεση: Πώς ξεκίνησε μία από τις πιο διάσημες φιλίες της ιστορίας; Όταν ένα αδέσποτο, αξιαγάπητο κουτάβι συνάντησε ένα μοναχικό αγόρι με το όνομα Σάγκι. Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους επίδοξους, νεαρούς ντετέκτιβ Φρεντ, Βίλμα και  Δάφνη για να δημιουργήσουν τη φημισμένη MysteryInc. Τώρα, μετά από εκατοντάδες εξιχνιάσεις μυστηρίων, ο Σκούμπι Ντου και η παρέα του έρχονται αντιμέτωποι με το μεγαλύτερο και πιο σκοτεινό μυστήριο της καριέρας τους: μία πλεκτάνη που ετοιμάζεται να εξαπολύσει στον κόσμο ένα επικίνδυνο σκύλο φάντασμα, τον διαβόητο Κέρβερο. Αυτός ο αγώνας δρόμου, για να αποφευχθεί το τέλος του κόσμου, οδηγεί στην απρόσμενη ανακάλυψη ότι ο Σκούμπι Ντου δεν είναι απλώς ένα αδέσποτο, αλλά ένας ήρωας με επικό πεπρωμένο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Παρασκευή: 19:15, Σάββατο: 17:15, Κυριακή: 12:00& 17:00, Τετάρτη: 17:30.

Στον Κινηματογράφο Ηλύσια τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας του Υπουργείου Υγείας.

Ενημερωθείτε για τα μέτρα ασφαλείας εδώ.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες μέσω της ιστοσελίδας μας www.ilisia.gr, κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook ή ακολουθώντας μας στο Instagram.

Share it