Search

Ανέστης Τσετινές: “Να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο τον σύλλογο, τιμή μου να είμαι μέλος του νέου ΑΟΞ!”

Η νέα εποχή του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εγκαινιάστηκε σήμερα (7/10) με τη Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Tony Popovic, που διοργανώθηκε στο προπονητικό κέντρο του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, παρουσία τύπου.

“Καλησπέρα και από μένα. Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους εσάς που είστε παρόντες, όλους τους εκπροσώπους του Τύπου (έντυπου, ηλεκτρονικού, ραδιοφώνου, τηλεόρασης) τους εκπροσώπους των Παλαιμάχων του ΑΟΞ, τους εκπροσώπους των Xanthifans, καθώς επίσης κι όλους τους φιλάθλους και πιο συγκεκριμένα όλους τους απανταχού φιλάθλους και υποστηρικτές του ΑΟΞ” με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του ο Αθλητικός Διευθυντής του ΑΟΞ, Ανέστης Τσετινές.

Για να συνεχίσει μιλώντας για την πορεία του στην ομάδα: «όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι, εκτός από Ξανθιώτης είμαι και παιδί που μεγάλωσε μέσα στην ομάδα μας – αρκετοί το γνωρίζετε, τουλάχιστον οι παλαιότεροι, πως ο πατέρας μου, Γιώργος Τσετινές, ήταν για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ κατά την πρώτη εποχή της ομάδας μετά τη συνένωση του Ορφέα με την Ασπίδα Ξάνθης – και μετέπειτα προπονητής στις «φρέσκιες» τότε, ακαδημίες του ΑΟΞ, εκεί απ’ όπου ξεκίνησα κι εγώ και είχα την τύχη να τον έχω προπονητή – δάσκαλο. Από εκεί λοιπόν, από εκείνα τα χρόνια είχε μπολιαστεί μέσα μου η ΑΓΑΠΗ για την ομάδα μας. Τα χρόνια κύλησαν και το 2010 βρέθηκα στην ομάδα για μια σύντομη θητεία τότε και μπορεί να έφυγα αλλά, ποτέ δεν έφυγε από μέσα μου η αγάπη για την ομάδα μας, για τον ΑΟΞ.”

Για το νέο ξεκίνημα της ομάδας δήλωσε: «ήρθε πλέον, η ώρα για να μεγαλώσουμε περισσότερο και είναι πραγματικά μεγάλη μου τιμή η συμμετοχή μου στην ιστορία του νέου ΑΟΞ».

Δίνοντας τη σκυτάλη στον TonyPopovic, «θα ήθελα να πω πως είμαι περήφανος και χαρούμενος που θα συνεργαστώ μ’ έναν προπονητή της εμβέλειας του, έναν προπονητή με πάρα πολλές επιτυχίες, ένα προπονητή με προσωπικότητα κι έναν θετικό άνθρωπο με τον οποίο θα κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας».

Share it