Search

Ο διπλός ρόλος και η υπόσχεση του Φάνη Ουζουνίδη να αποτελέσει την “ασπίδα και τον θόλο προστασίας του ΑΟΞ!”

Η νέα εποχή του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης(7/10) με τη Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Tony Popovic, που διοργανώθηκε στο προπονητικό κέντρο του ΑΟΞ

Πριν την έναρξη της παρουσίας εκ των ομιλητών του πάνελ ήταν και ο Νομικός Εκπρόσωπος αλλά και μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Φάνης Ουζουνίδης. Ο κ. Ουζουνίδης στις πρώτες του κουβέντες ανέφερε: “Συμμετείχα με πρωτοστάτη τον Τάσο Γιαμουρίδη στην επιτυχημένη διαπραγμάτευση για την μεταβίβαση της ΠΑΕ. Αναλαμβάνω ως νομικός παραστάτης της ΠΑΕ καθώς και την τιμητική θέση ως μέλος του ΔΣ. Στις αρμοδιότητες μου έγκειτο και η εκπροσώπηση της ΠΑΕ στις αθλητικές αρχές & επιτροπές.”

Δίνοντας την υπόσχεση: “Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δώσω τις μάχες ενώπιον των αρχών και να αποτελέσω την ασπίδα και τον θόλο προστασίας της ποδοσφαιρικής ομάδας, ώστε να μπορεί να εξελιχθεί το πρότζεκτ και το όραμα του κ. Πάπας και να υλοποιηθούν οι επιδιώξεις του. Θα είμαι δίπλα στην ομάδα”

Ο κ. Ουζουνίδης αναφέρθηκε και στην τιμωρία της Ξάνθης που την έφερε στην Super League 2, τονίζοντας: Είναι γνωστό σε όλους πως η ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης υπήρξε το πρόσφατο θύμα μιας άδικης απόφασης. Ευελπιστούμε οσονούπω όταν επανακριθεί στην Επιτροπή Εφέσεωννα αρθεί αυτή η απόφαση και να αποκατασταθεί η τιμή της ομάδας. Θα δώσουμε αρκετές μάχες σε Επιτροπές και όπου χρειαστεί για να προστατέψουμε τα συμφέροντα και την υστεροφημία του ΑΟΞ”.

Share it