Search

Περισσότερα από 200 παιδιά συμμετείχαν στο Πανόραμα Στίβου του Δρομέα Θράκης

Ο “Δρομέας Θράκης” με επιμονή (μιας και αναβλήθηκε δύο φορές λόγω κακοκαιρίας), αλλά και πολύ μεράκι, πραγματοποίησε το Σάββατο το πρωί, στο Πάρκο Ανεξαρτησίας, Πανόραμα Στίβου προσφέροντας δωρεάν μια εκπληκτική εμπειρία στη νεολαία της Αλεξανδρούπολης.

Περισσότερα από 200 παιδιά, ηλικίας 5-15 ετών σε μικρές ομάδες των 10-20 “έπαιξαν” και γνώρισαν τα αγωνίσματα του στίβου, αλλά και πήραν σκορ από μετρήσεις φυσικών ικανοτήτων.

Η εξομοίωση του τεραίν στίβου κλασσικού αθλητισμού στο πάρκο, οι εντυπωσιακές φουσκωτές αψίδες, τα μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και η επαφή των προπονητών και διοικητικών του “Δρομέα Θράκης”, με παιδιά και γονείς, έδωσαν χαμόγελα ικανοποίησης σε όλους.

Περισσότερες δράσεις περιμένουν τους μικρούς φίλους στο στάδιο καθημερινά, με παιχνίδια και εκπαίδευση σε αγωνίσματα του στίβου, από τους έμπειρους προπονητές του ΔΡΟΜΕΑ.

Να σημειωθεί ότι καθημερινά από τις 4-9μμ μπορείτε να βρείτε τους ανθρώπους του ΔΡΟΜΕΑ, στο στάδιο Φώτης Κοσμάς, στο γραφείο του συλλόγου, αλλά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μια δοκιμή είναι ικανή να δείξει πολλά!

Ρωτήστε φίλους σας μέλη του ΔΡΟΜΕΑ, αλλά και ενημερωθείτε για το σύλλογο στο www.dromeasthrace.eu.

Πληροφορίες στο τηλ.690 760 5015

Share it