Search

Ήττα με ανατροπή για την Εθνική στο φιλικό της Αυστρίας!

Την ήττα γνώρισε με 2-1 στην Αυστρία σε φιλικό η Εθνική. Προηγήθηκε με Φορτούνη, αλλά “ξεφούσκωσε” στο τέλος και έδωσε την ευκαιρία στην Αυστρία να το γυρίσει

Η ομάδα του Τζον Φαν Σιπ δεν έδειξε καλό πρόσωπο και προβλημάτισε με την εικόνα της ενόψει των επόμενων παιχνιδιών. Η Εθνική πραγματοποίησε μόλις μία προσπάθεια προς την εστία, ενώ δέχθηκε ανατροπή σε μόλις τρία λεπτά.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν δυνατό αλλά άγονο όσον αφορά τις φάσεις μπροστά στις εστίες, ενώ στο παραγωγικό δεύτερο μέρος, η εθνική ήταν αυτή που βρήκε πρώτη το δρόμο προς τα δίχτυα: Στο 63΄ ο Λημνιός τροφοδότησε από την άμυνα τον Φούντα ο οποίος με τη σειρά του βρήκε από τη μεσαία γραμμή τον Φορτούνη στην περιοχή. Ο τελευταίος με πολύ ωραίο κοντρόλ ακινητοποίησε τους αμυντικούς της Αυστρίας και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0 της Εθνικής.

Ωστόσο στο 77΄ οι Αυστριακοί ισοφάρισαν με τον Γκρμπιτς που πλάσαρε από τη μικρή περιοχή από ωραία ενέργεια και πάσα του Γκρέγκοριτς από θέση έξω-αριστερά και στο 80′  πέτυχαν την ανατροπή με πλασέ του Μπαουμγκάρντλιγκερ από πάσα του Σάουμπ.

Έσπασε το αήττητο των πέντε αγώνων για τη γαλανόλευκη.

Αυστρία: Περβάν, Φράιντλ, Τρίμελ (46΄ Λάινερ), Ντράγκοβιτς, Χιντερέγκερ (46΄ Ποσχ), Χολτσχάουζερ (66΄ Γκρέγκοριτς), Σκοπφ (46΄ Μπαουμγκάρντνερ), Ίλσανκερ, Μπαουμγκάρντλιγκερ (46΄ Γκρίλιτς), Ονισίβο (76΄  Σάουμπ), Γκρμπιτς.

Ελλάδα: Διούδης, Λαμπρόπουλος, Κυριακόπουλος, Σβάρνας (46′  Λυκογιάννης, 64΄ Μπακασέτας), Τζαβέλλας, Κουρμπέλης (46′  Μιχαηλίδης), Μπουχαλάκης, Μάνταλος (46΄ Ζέκα), Λημνιός (87΄ Τζόλης), Φούντας (67′  Κουλούρης), Φορτούνης.

Share it