Search

Τάσος Γιαμουρίδης: “Η θέληση και το όραμα του Μπίλ Πάπας έχει εμπνεύσει όλους εμάς να κάνουμε έναν ΑΟΞ δυνατό και πρωταγωνιστή

Για τη νέα εποχή που βαδίζει πλέον η ομάδα της Ξάνθης και την δημιουργία ενός  “ΑΟΞ δυνατού και πρωταγωνιστή”  μίλησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ξάνθη, Τάσος Γιαμουρίδης.

Παράλληλα ο άμεσος συνεργάτης του νέου ιδιοκτήτη της Ξάνθης, Μπίλ Πάπας μίλησε για τη νέα προσπάθεια της διοίκησης και τον στόχο της ομάδας που μαζί με την στήριξη της τοπικής κοινωνίας θα μπορέσει να δημιουργήσει ένα ποδοσφαιρικό οργανισμό που όμοιό της δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε κατά την διάρκεια της παρουσίασης του νέου προπονητή της ομάδας:

«Καλησπέρα σε όλους σας.

Σήμερα είναι μία σημαντική μέρα για τον ΑΟΞ αλλά και για εμάς όλους  που εδώ και 4 μήνες εργαστήκαμε σκληρά για την ολοκλήρωση της αγοράς του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω συνολικά αλλά και προσωπικά έναν – έναν όλους τους ανθρώπους για την καταπληκτική δουλειά και την βοήθεια που προσέφεραν.

Είναι σημαντική μέρα και για μένα προσωπικά κι ευχαριστώ από βάθος καρδιάς τον φίλο Bill Papaw για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει αλλά και για την ευκαιρία που έχουμε όλοι εμείς να δημιουργήσουμε ένα ποδοσφαιρικό οργανισμό που όμοιό της δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα.

Η νέα εποχή βασίζεται σε όραμα, στόχους, πλάνο υλοποίησης, με τους κατάλληλου ανθρώπους να υλοποιήσουν, την αγάπη των οπαδών της ομάδας και με σκληρή δουλειά είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η θέληση αλλά και το όραμα του Bill Papas έχει εμπνεύσει όλους εμάς στην διοίκηση αλλά και όλους στο αθλητικό τμήμα της ομάδας, μαζί όλοι κοιτάμε μπροστά σε έναν ΑΟΞ δυνατό και πρωταγωνιστή.

Πολλά καλά πράγματα γίνονται κι ακόμη καλύτερα θα γίνουν στα επόμενα χρόνια. Η ομάδα όμως χρειάζεται τους Ξανθιώτες όπως και η πόλη χρειάζεται ένα δυνατό ΑΟΞ. Η νέα εποχή του ΑΟΞ και ο σχεδιασμός που γίνεται για το μέλλον είναι μία ευκαιρία ανάπτυξης και για την ίδια την πόλη, η οποία ταυτίζεται με την ομάδα και τις επιτυχίες της που θα ακολουθήσουν. ΑΟΞ και Ξάνθη έχουν μία σχέση συμβιωτική.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το τεχνικό team των Ακαδημιών μας που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχουν ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία τις δραστηριότητές τους και να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν, είναι το μέλλον μας.

Σήμερα είμαστε όλοι εδώ, με το πέρας της μεταγραφικής περιόδου κι έχοντας ολοκληρώσει το ρόστερ της, να σηματοδοτήσουμε τη νέα εποχή για τον ΑΟΞ, την ομάδα της Ξάνθης. Ο άνθρωπος που επιλέχθηκε προσωπικά από τον Bill Papas για να οδηγήσει αυτούς όλους τους καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές που μας εμπιστεύθηκαν και ήρθαν στην ομάδα μας, είναι ο Tony Popovic! My friend Tony, welcome to Xanthi.»

Share it