Search

Παίκτης της Ξάνθης και με την…βούλα ο Εμίλ Βέλιτς!

Στην επίσημη ολοκλήρωση ακόμη μιας μεταγραφής προχώρησε η Ξάνθη που ανακοίνωσε τον υψηλώσομο(1,90) Σλοβένο τερματοφύλακα Εμίλ Βέλιτς

Ο γεννημένος στις 6 Φερουαρίου  του 1995 στην Λιουμπλιάνα(πρωτεύουσα της Σλοβενίας) Βέλιτς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία της Ντομζάλε, προτού το 2015 σε ηλικία 20 ετών πάρει μεταγραφή για το Βέλγιο και την Σιντ Τρούιντεν. Εκεί ο ύψος 1,90 Βέλιτς θα αγωνιστεί σε 1 ματς και αρκετά στην ομάδα Νέων του συλλόγου, προτού τον Γενάρη του 2017 επιστρέψει στσ Βαλκάνια για την χώρα καταγωγής των γονιών του την Βοσνία και την Μλάντοστ.

Στην Μλάντοστ ο Βέλιτς θα κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις έχοντας 77 συμμετοχές σε 3,5 γεμάτα χρόνια. Όπου μάλιστα στο πρώτο του εξάμηνο είχε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Μλάντοστ να φτάνει μια ανάσα απο τον τίτλο τον οποίο έχασε στην ισοβαθμία, ενώ την επόμενη με τον Βέλιτς να αναδεικνύεται ο κορυφαίος κίπερ στην Βοσνία.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης αναφέρει:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή EMIL VELIC.

Ο 25χρονος Σλοβένος τερματοφύλακας με ύψος 1,90 μετά από μία 4ετία στην Μλάντοστ, θα υπερασπίζεται την εστία του ΑΟ ΞΑΝΘΗ. Σε 22 από τις 78 εμφανίσεις του συνολικά, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Emil, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!

 

Share it