Search

Έπιασε μεταγραφικό 17αρι η Ξάνθη που έντυσε στα “κόκκινα” τον Σάββα Σιατραβάνη!

Με γοργούς ρυθμούς και ιδιαίτερη προσοχή στις επιλογές της κινείται μεταγραφικά η ομάδα της Ξάνθης, με στόχο την απόκτηση έτοιμων ποδοσφαιριστών που μαζί με τους νεαρούς παίκτες του συλλόγου θα μπορέσουν να οδηγήσουν τον σύλλογο στην άμεση επιστροφή του στην Super League 1.

Έτσι η ομάδα της Ξάνθης ολοκλήρωσε ακόμη μια συμφωνία, κάνοντας δικό της και τον 27χρονο Λαρισαίο επιθετικό, Σάββα Σιατραβάνη.  Στο ενεργητικό του μετρά 227 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο, με πάνω απο 40 τέρματα και επίσης υψηλό διψήφιο αριθμό ασίστ. Στο περσινό πρωτάθλημα με την φανέλα της Παναχαϊκής αγωνίστηκε σε 16 ματς της Super League 2 σκοράροντας 5 τέρματα.

Ο Σάββας Σιατραβάνης είναι η 17η επίσημη μεταγραφή, που ανακοίνωσε η Ξάνθη μετά απο αυτές των Ανδρέα Τάτου(δείτε ΕΔΩ), Τάσου Παπάζογλου(δείτε ΕΔΩ)Γιάννη Στάθη(δείτε ΕΔΩ) , Κώστα Τσαμούρη(δείτε ΕΔΩ), Κωνσταντίνο Βαλμά(δείτε ΕΔΩ)Θανάση Παπάζογλου(δείτε ΕΔΩ)Ράντοσλαβ Βασίλεφ(δείτε ΕΔΩ), Θανάση Ντίνα(δείτε ΕΔΩ)Ελίνι Δημούτσου(δείτε ΕΔΩ), Χαλίλ Τανζού(δείτε ΕΔΩ), Κέβιν Μαρτίνεθ(δείτε ΕΔΩ), Εμίλ Βέλιτς(δείτε ΕΔΩ), των δύο διεθνών Αυστραλών Μάθιου Τζούρμαν(δείτε ΕΔΩ)  και Τζόσουα Μπριλάντε(δείτε ΕΔΩ), του Νεοζηλανδού αμυντικού Κάλαν Έλιοτ(δείτε ΕΔΩ), του Κροάτη Μάρκο Τεσίγια(δείτε ΕΔΩ)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη αναφέρει:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΣΑΒΒΑ ΣΙΑΤΡΑΒΑΝΗ.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λάρισα, Ηρακλή, Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία, Κέρκυρα με 227 συνολικές συμμετοχές και 41 γκολ στο ενεργητικό του και θα ενισχύσει την προσπάθεια της Ξανθιώτικης ομάδας στη SL2.

Σάββα, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!

Share it