Search

Με Μάνταλο και επιστροφές κλήσεις Φαν’τ Σιπ για τα ματς με Αυστρία, Μολδαβία και Κόσοβο!

Ο κ. Τζον Φαν’τ Σιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 26 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής με την Αυστρία στις 7/10 (Κλάγκενφουρτ, 21:30 – φιλικός), τη Μολδαβία στις 11/10 (ΟΑΚΑ, 21:45 – Nations League) και το Κόσοβο στις 14/10 (ΟΑΚΑ, 21:45 – Nations League).

Έκπληξη αποτελεί η απόφαση του Ολλανδού να καλέσει  τον Γιώργο Τζαβέλα που επιστρέφει στην Εθνική μετά απο δύο χρόνια, αντικαθιστώντας τον τραυματία Τσιμίκα, ενώ επιστρέφει στις κλήσεις ο Χατζηδιάκος που πήρε την θέση του Σιόβα που έμεινε εκτός λόγο των δηλώσεων του, αλλά και ο Βλαχοδήμος που παίρνει την θέση του Πασχαλάκη. Όσον αφορά την Θρακιώτη πλευρά μόνο ο Πέτρος Μάνταλος κλήθηκε ενώ συνεχίζει να είναι στις κλήσεις ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης Στράτος Σβάρνας

Οι διεθνείς που θα συγκροτήσουν την αποστολή της Εθνικής Ομάδας είναι οι ακόλουθοι: Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Μασούρας, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης, Παυλίδης.

Share it