Search

Φιλική νίκη στο ντέρμπι με την Ροδόπη ’87 για τις Βασίλισσες!

Ανεβάζουν ρυθμούς για την έναρξη των πρωταθλημάτων Α’ Εθνικής οι Βασίλισσες και Β’ Εθνικής η Ροδόπη ’87 που διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους σε φιλικό αγώνα στο Ενωσιακό γήπεδο Κομοτηνής.

Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση των αθλητριών τους σε ένα αρκετά δυνατό τεστ, μεταξύ των δύο κορυφαίων εκπροσώπων του γυναικείου ποδοσφαίρου στην περιοχή. Για την ιστορία η ομάδα της Ξάνθης πήρε τη νίκη με κεφαλιά της Βλάχου μετά απο κόρνερ της Κατσαρού στο 75′.

Στο φινάλε του αγώνα η ομάδα της Ροδόπης με ανάρτηση της έστειλε θετική αύρα στο ιστορικό ταξίδι της ξανθιώτικης ομάδας στην Α’ Εθνική ενώ συνεχάρη και την Επιτροπής Διαιτησίας για την άψογη παρουσία της διαιτητικής τριπλέτας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Καλή επιτυχία και αμέριστη θετική ενέργεια στην ομάδα της Ξάνθης στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α εθνικής. Πολλές ευχαριστίες στην ΕΠΣ Θράκης για το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις αλλά και στην επιτροπή διαιτησίας για την άψογη διαιτητική τριπλέτα.”

Share it