Search

Νέο διπλό χτύπημα απο Σέλινο και επιστροφή Ψαρόπουλου στον Ηρακλή Ζυγού!

Σε ακόμα τρεις μεταγραφές προχώρησε ο Ηρακλής Ζυγού, που προχώρησε στην απόκτηση των Γιώργου Παπαευαγγέλου και Βλαδίμηρου Αδαμίδη και την επιστροφή μετά απο λίγους μήνες του Γιώργου Ψαρόπουλου.

Να σημειωθεί πως ο Ηρακλής έφτασε στην απόκτηση 7 παικτών απο τον Άτλα Σελίνου που αποσύρθηκε απο το πρωτάθλημα! Αποκτώντας τους Δημήτρης Παπαευαγγέλου, Αντώνη Τσακυρίδη, Σωτήρη Δέλτσου, Γιάννη Ντόκο, Κώστα Χατζόπουλο, Γιώργο Παπαευαγγέλου και Βλαδίμηρου Αδαμίδη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις των “κυανόλευκων” αναφέρουν:

Ο Ηρακλής Ζυγού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Γιώργου Παπαευαγγέλου, που αγωνιζόταν στον Άτλα Σελίνου.
➡️Γιώργο, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, γένι και υπαίθριες δραστηριότητες
Ο Ηρακλής Ζυγού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού Βλαδίμηρου Αδαμίδη, που αγωνιζόταν στον Άτλα Σελίνου.
➡️Βλαδίμηρε, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, γέφυρα, γένι και υπαίθριες δραστηριότητες
Ο Ηρακλής Ζυγού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Γιώργου Ψαρόπουλου, από την Αναγέννηση Θαλασσιάς! Ο Γιώργος ήταν παρών τόσο στην χρονιά της κατάκτησης του πρωταθλήματος της σεζόν 2018-19 όσο και στην περσινή σεζόν στην Γ’ Εθνική!
➡️Γιώργο, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Share it