Search

Photos: Άρεσαν παρά την πρεμιέρα με το αριστερό οι Έφηβοι της Ξάνθης!

Αν και βρέθηκαν να προηγούνται, και είχαν ευκαιρία για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα οι παίκτες της Εφηβικής ομάδας της Ξάνθης έκαναν πρεμιέρα με το αριστερό στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League 1 χάνοντας με 2-1 απο την αντίστοιχη ομάδα του Άρη στο στο Δημοτικό γήπεδο Πυλαίας “Α. Καραμπουρνιώτης”

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε αρκετά δυνατά στο ματς και μετά απο καλή στιγμή με σουτ του Ανθουλάκη είδε ένα λάθος συνεννόησης των γηπεδούχων να φέρει μόλις στο 3′ πέναλτι για την ομάδα της Θράκης, παράβαση που εκτέλεσε εύστοχα ο Πατήρας για το 0-1. Μετά το γκολ οι παίκτες του Άρη πίεσαν όμως έπεσαν πάνω σε έναν εντυπωσιακό Τσομπανίδη που σταμάτησε 2-3 καλές στιγμές των “κιτρινόμαυρων”. Τελικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 35′ όταν μετά απο φάση διαρκείας ο Χατζηιωάννου πήρε το ριμπάουντ μετά απο δοκάρι της ομάδας του και απο κοντά έκανε το 1-1 που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι ξανθιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν ξανά το προβάδισμα όταν μετά απο χέρι στην περιοχή του Άρη καταλογίστηκε παράβαση, με τον Πατήρα αυτή την φορά να αστοχεί απο τα 11μέτρα, το παιχνίδι είχε ρυθμό με εκατέρωθεν στιγμές όμως οι “κιτρινόμαυροι” με τέρμα του Τζίμα στο 70′ έκαναν την ανατροπή για το 2-1. Μετά το προβάδισμα των γηπεδούχων οι παίκτες της Ξάνθης πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Αξίζει να τονιστεί πως η ομάδα του Άρη έχει ξεκινήσει νωρίτερα προετοιμασία, έναντι της Ξάνθης που έχει μόλις δύο εβδομάδες που ξεκίνησε προετοιμασία λόγο των διοικητικών εξελίξεων στον σύλλογο, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” ήδη είχαν και ένα επίσημο ματς στα πόδια τους που ήταν εμφανές. Πάντως η εικόνα της Κ17 του ΑΟΞ ήταν άκρως ενθαρρυντική και είναι δεδομένο πως μόλις δέσουν θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Άλλωστε παρά την ήττα οι νεαροί παίκτες της Ξάνθης δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Ρένου Δημητριάδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θεόφιλος Μιχαηλίδης με βοηθούς τους Γιώργο Σηπάκη και Δημήτρη Αδραμάνη (ΕΠΣ Πέλλας).

ΑΡΗΣ Κ17(Δ. Ηλιόπουλος): Κυριαζής, Σγουρός Βλ.(58′ Στεφανίδης), Τσέρα(70′ Τσαλίκογλου), Καραμανλής, Βακουφτσής, Τσιάτσιος, Σγουρός Ρ., Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Τζίμας

ΑΟ ΞΑΝΘΗ Ξ17(Γ. Δημητριάδης, Κ. Προδρομίτης): Τσομπανίδης, Τυριάκης, Μαρκοσιάν, Κουτσός, Καραγιαννίδης, Ιωσηφίδης(75′ Τουλουμενίδης), Αναστασιάδης(75′ Μετεντζίδης), Τσελεπάκης, Πιστικός(53′ Χότσκα), Πατήρας(88′ Βαρσάμης), Ανθουλάκης(75′ Ζεκιράι)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

https://www.facebook.com/sportsaddict.gr/posts/2608387489471612

Share it