Search

Με τις ευχές της ΠΑΕ αναχώρησε για Θεσσαλονίκη η Κ17 της Ξάνθης!

Πρεμιέρα κάνει η Κ-17 της Ξάνθης που την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 13:00 στο Δημοτικό γήπεδο Πυλαίας “Α. Καραμπουρνιώτης” αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του Άρη.

Η ομάδα των Γιάννη Δημητριάδη και Κώστα Προδρομίτη αναχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου για την Θεσσαλονίκη, όπου και θα διανυκτερεύσει, έχοντας δεχτεί τις ευχές τόσο της διοίκησης όσο και σύσσωμης της πρώτης ομάδας του ΑΟΞ τοσο για το ματς της Κυριακής όσο και για μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν χωρίς τραυματισμούς.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Εφηβικής ομάδας του ΑΟΞ ρίχνονται στην “μάχη” με το ανανεωμένο ρόστερ της ομάδας, αντιμετωπίζοντας τον Άρη που ήδη έχει δώσει ένα επίσημο ματς κερδίζοντας με 2-1 την Λαμία.

Το νέο τεχνικό δίδυμο του ΑΟΞ συνεργάζεται άψογα προσπαθώντας να προετοιμάσει κατάλληλα στο μικρό χρονικό διάστημα που είχαν για προετοιμασία τους παίκτες της Εφηβικής ομάδας της Ξάνθης, έχοντας στα χέρια τους ένα ιδιαίτερα ταλαντούχο υλικό με παιδιά γεννημένα το 2004 και 2005 και άπαντες στον σύλλογο πιστεύουν πως μόλις βρουν ρυθμό θα βγάλουν στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουν.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Θεόφιλος Μιχαηλίδης με βοηθούς τους Γιώργο Σηπάκη και Δημήτρη Αδραμάνη όλοι τους της ΕΠΣ Πέλλας

Ενόψει του αγώνα δηλώσεις έκανε στην επίσημη σελίδα της Ξάνθης  ο εκ των προπονητών της ομάδας, Κώστας Προδρομίτης, τονίζοντας:

https://www.facebook.com/xanthifc1967/posts/819102832174175

Share it