Search

Λειψία – Σάλκε Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά

Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα Γερμανίας, με τη Λειψία να υποδέχεται στη «Ρεντ Μπουλ Αρίνα» τη Σάλκε. Το ματς θα διεξαχθεί στις 19:30.

Μέχρι και 8.500 φίλαθλοι επιτράπεται να βρεθούν στις εξέδρες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Λειψία αναμένεται να πάρει το τρίποντο. Επιλογή στο πάμε στοίχημα το combo 1+Over 3.5 Goal σε απόδοση 2.25 στη novibet.

ΛΕΙΨΙΑ – Αποχώρησε με την ισοπαλία με σκορ 1-1 από το Λέβερκουζεν στην προηγούμενη αγωνιστική. Ωραίο παιχνίδι έγινε, με καλό ρυθμό, όμορφα γκολ από μακρινά σουτ στο πρώτο 45λεπτο και μερικές ακόμα ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ουδεμία μπόρεσε να βρει νικητήριο τέρμα.

Αγωνιστικά Νέα: Θέμα προέκυψε στην επιθετική γραμμή της Λειψίας. Ο Πόουλσεν υπέστη θλάση στο ματς με τη Λεβερκούζεν και είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Πρέπει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για τον Δανό επιθετικό. Επίσης τραυματίας αποχώρησε ο έτερος στράικερ Χβανγκ και αν προλάβει, θα βρίσκεται μόλις στον πάγκο. Ο Νάγκελσμαν τόνισε ότι ούτε ο νεοφερμένος Σόρλοτ είναι έτοιμος για παιχνίδι από την αρχή. Μένουν εκτός οι Σάμπιτσερ (ΜΕ, 32/9 και 8 ασίστ) και Λάιμερ (29/2 και 6 ασίστ).

Πιθανή ενδεκάδα: (3-4-3): Γκουλάτσι – Κλόστερμαν, Ουπαμεκανό, Χάλστενμπεργκ – Χαϊνταρά, Άνταμς, Καμπλ, Ανχελίνιο – Όλμο, Πούλσεν, Φόρσμπεργκ

ΣΑΛΚΕ – Υποδέχτηκε τη Βέρντερ Βρέμης και ηττήθηκε από αυτή με 3-1 την περασμένη αγωνιστική. Είχε θέληση. Τέλος. Ουδέν άλλο είχε. Θα μπορούσε να έχει μειώσει σε 2-1 στις τέσσερις καλές ευκαιρίες που είχε στην αρχή του δεύτερου 45λεπτου, αλλά πίσω ήταν αναξιόπιστη. Δίκαια έχασε.

Αγωνιστικά Νέα: Αλλαγή προπονητή και είναι λογικό να περιμένουμε τις εξελίξεις και επιλογές από τον νέο κόουτς. Ο Μπάουμ από μόνος του τόνισε ότι έχει ξεκάθαρη εικόνα του ρόστερ της ομάδας. Αυτόν που θα ήθελε να επιλέξει απόψε, αλλά δεν τον έχει, είναι ο στόπερ Κάμπακ (2/0), που έφτυσε αντίπαλο και τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές. Αποθεραπεύτηκε ο ηγέτης Σερντάρ, αλλά ίσως προλάβει να καθίσει μόνο στον πάγκο. Σε καραντίνα βρίσκεται ο οργανωτής Αρΐτ (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα: (3-4-3): Φέρμαν – Σανέ, Σταμπουλΐ, Νάστασιτς – Σεπφ, Σταμπουλΐ, Μασκαρέλ, Οτσίπκα – Ματοντό, Πασιένσια, Ουτ

Προγνωστικά Στοιχήματος:

Share it