Search

Καταιγιστική η Αλεξανδρούπολη απέναντι στους Αμπελόκηπους!

Τους Αμπελόκηπους Δράμας υποδέχθηκε σε φιλική αναμέτρηση η Αλεξανδρούπολη FC επικρατώντας 6-0. 

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και την πρεμιέρα απέναντι στον Πανδραμαϊκό (11/10), η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη πέτυχε ευρεία νίκη απέναντι στη νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική και ομάδα που θα αντιμετωπίσει στον 1ο όμιλο ΑΕ Αμπελοκήπων.

MVP του αγώνα ο Καρακασίδης που σημείωσε χατ τρικ με δύο τέρματα στο πρώτο και ένα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο νεαρός επιθετικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 6′ (από ασίστ Ρουμπιέ) και το διπλασίασε στο 11′ (από ασίστ Χριστοφορίδη), ενώ ο Ρουμπιές έκανε το 3-0 στο 44′.

Στο β’ μέρος οι Εβρίτες δεν έμειναν στο υπέρ τους σκορ αλλά το διπλασίασαν. Ο Ζώτος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 στο 46′, ο Πατσιώρας με πέναλτι που κέρδισε ο Πεταλωτής στο 52′ έκανε το 5-0 και ο Καρακασίδης στο 70′ διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC: Κωνσταντίνου (68′ Συριτούδης), Μπαρμπαγιάννης, Πεταλωτής, Καρτσαμπάς (58′ Μαλτέζος), Ζώτος (65′ Δορουγιδένης), Μαυρομάτης (68′ Γεωργαντζόπουλος), Χατζόπουλος, Πατσιώρας Κ., Χριστοφορίδης (68′ Ευθυμιάδης), Καρακασίδης (80′ Σιρδάρης), Ρουμπιές (68′ Θέμελης)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΔΡΑΜΑΣ: Παμπος, Τουματζίδης, Δημητριάδης, Ευθυμιάδης, Τόπι, Στεργιανός, Περσίδης, Καραγκιοζίδης, Χατζηκυριάκου, Αμανατίδης, Σαϊνίδης

Share it