Search

Η “σφήνα” Παναιτωλικού για τον Γιάκολις που έμεινε ελεύθερος απο ΑΠΟΕΛ και το plan B του ΑΟΞ που θα σηκώσει μεγάλη σκόνη!

Τι και αν ο ΑΟΞ έμοιαζε να έχει κλειδώσει την μεταγραφική έκπληξη με τον Κροάτη μεσοεπιθετικό, Αντόνιο Γιάκολις(δείτε ΕΔΩ) φαίνεται πως και δεύτερη ομάδα απο την Ελλάδα μπαίνει στην “μάχη” για τον βιρτουόζο πρώην πλέον χαφ του ΑΠΟΕΛ.

Ο Γιάκολις έμεινε ελεύθερος απο την Κυπριακή ομάδα που είχε έρθει σε συμφωνία με την Ξάνθη, όπως σε αρχική συμφωνία ήρθε και ο παίκτης ωστόσο φαίνεται πως έχει μπει τις τελευταίες ώρες “σφήνα” η ομάδα του Παναιτωλικού που έχει ως όπλο όχι το οικονομικό(είναι καλύτερη η πρόταση της Ξάνθης) αλλά η κατηγορία καθώς δίνουν ως κίνητρο στον παίκτη να αγωνιστεί στην Super League 1.

Μετά την επίσημη αποχώρηση του απο την Κύπρο ο Αντόνιο Γιάκολις θα κληθεί να πάρει άμεσα την απόφαση του με Ξάνθη και Παναιτωλικός να αναμένουν την απάντηση του. Πάντως να τονίσουμε εδώ πως η Ξάνθη σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Γιάκολις έχει έτοιμη μεγάλη “βόμβα” με απόκτηση παίκτη που θα σηκώσει μεγάλη…σκόνη!

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ αναφέρει:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συμφωνία αποδέσμευσης, με τον ποδοσφαιριστή Antonio Jakoliš.

Ευχαριστούμε τον Antonio για την προσφορά του στην ομάδα και τον επαγγελματισμό του σε όλη τη διάρκεια της μεταξύ μας συνεργασίας.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα και στην προσωπική του ζωή.

Share it