Search

Με το βλέμμα στο μέλλον προπονητικό και διοικητικό τιμ του ΑΟΞ!(+pics)

Δίνουν μεγάλη έμφαση στην επόμενη μέρα του ΑΟΞ & τα τμήματα Υποδομής και το δείχνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου που δεν χάνουν την ευκαιρία να δώσουν το παρών είτε σε προπονήσεις είτε σε φιλικά παιχνίδια των Ακαδημιών.

Έτσι συνέβη και στο ιδιαίτερα θεαματικό φιλικό παιχνίδι των Νέων της Ξάνθης με τον Ορφέα Ξάνθης(δείτε ΕΔΩ), οπού είχε έντονο χρώμα και της Ανδρικής ομάδας του ΑΟΞ, καθώς το ματς παρακολούθησαν ο Αθλητικός Διευθυντής Ανέστης Τσετινές και ο συνεργάτης του Γιώτης Παναγιώτου, ο προπονητής της ομάδας Τόνι Πόποβιτς και οι συνεργάτες του, Ζέλικο Κάλατς, Άρθουρ Ντιλές, Γιώργος Μαραντάς και Αλέκος Μαλαδένης που παρακολούθησαν το ματς μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Ρένο Δημητριάδη.

Είναι σαφές πως προταρχικός στόχος είναι η άμεση επάνοδος της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία και για αυτό ενισχύεται εντυπωσιακά, ωστόσο άπαντες έχουν στραμμένο το βλέμμα τους και στο μέλλον του συλλόγου που δεν είναι άλλη απο την Ακαδημία και τα παιδιά των τμημάτων Υποδομής. Άλλωστε όπως τόνισε και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας μεγάλος στόχος είναι οι παίχτες της ακαδημίας να γίνουν η κύρια πηγή στελέχωσης της Α’ ομάδας

Share it