Search

Απο την Κ15 της Ξάνθης στον Πανθρακικό οι 15χρονοι Νικολαϊδης και Τσώλας!

Μετά την κοινή παρουσία τους στα Κ15 της ΠΑΕ Ξάνθη οι 15χρονοι Πέτρος Νικολαίδης και Κωνσταντίνος Τσώλας(τους βλέπετε στην φωτο με τον Σμάλη να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Super Cup) επιστρέφουν στην Κομοτηνή για να φορέσουν τα “πράσινα” του Πανθρακικού

Η ανακοίνωση για την απόκτηση Νικολαίδη αναφέρει:

Η οικογένεια του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πέτρου Νικολαΐδη.
Ο νεαρός επιθετικός γεννηθείς το 2005 τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με επιτυχία στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Ξάνθης ενώ προέρχεται από μια οικογένεια που έχει προσφέρει πολλά διαχρονικά στην ομάδα μας και ζει για τον αθλητισμό.
Ο Πέτρος είναι κομμάτι του νέου project πάνω στον οποίο κτίζεται ο νέος Πανθρακικός.
Καλώς ήρθες Πέτρο στην οικογένεια του Πανθρακικού #panthrax #family #united_we_stand #united_we_can
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και κείμενο

Η ανακοίνωση για την απόκτηση Τσώλα αναφέρει:

Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Τσώλα.
Ο νεαρός Κομοτηναίος δεξιός οπισθοφύλακας αγωνίστηκε πέρυσι με την Κ15 του ΑΟ Ξάνθης και αποτελεί μέρος του Project της ομάδας μας για το κτίσιμο του νέου Πανθρακικού.
Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του Πανθρακικού και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τον πυρσό στο σημείο της καρδιάς. #panthrax #family #united_we_stand #united_we_can #transfers
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Share it