Search

Άρεσαν οι “μικροί” του Άρη Αβάτου στην ματσάρα με Νέστο Χρυσούπολης!

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Χρυσούπολης το απόγευμα της Τετάρτης(30/9) μεταξύ του Νέστου Χρυσούπολης και του Άρη Αβάτου με το ματς να λήγει με 3-3.

Αποτέλεσμα που ικανοποίησε πλήρως τον προπονητή του Άρη, Αλέξη Ξανθόπουλου που επέλεξε ένα πλήρως νεανικό σύνολο, καθώς η ομάδα προερχόταν απο το ματς της Δευτέρας με Αιολικό ενώ ακολουθεί και το Κυριακάτικο φιλικό με την ΑΕΔ στα Βαφέικα (16:00).

Το σκορ άνοιξε ο Νέστος που και αυτός δοκίμασε αρκετούς νεαρούς παίκτες, με τον Ντενίζ Μπαϊκαρά με τον Μαρίνο Μαυροκέφαλο να ισοφαρίζει για το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Το δεύτερο ξεκίνησε με γκολ για τον Άρη με τον Ιορδάνη Ζωσιμίδη να σκοράρει για το 1-2 με τον Νέστο να ισοφαρίζει με τέρμα του Οδυσσέα Γεωργιάδη. Ο Άρης πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Μπουλούτ με τον Βασίλη Λαζαρίδη να διαμορφώνει το τελικό 3-3.

Για την ομάδα του Άρη Αβάτου ξεκίνησαν οι: Χικμέτ, Σαμετ, Τανέρ, Βουλγαρίδης, Λαφάρας, Γκίκας, Ζωσιμίδης, Μαυροκέφαλος Τ., Μαυροκέφαλος Μ., υπό δοκιμή, Βαλαβάνης. ΆΚαλαμάρης, Κοτόπουλος, Μπουλούτ, Σάββογλου, Γουλάς Βαγγ.,

Share it