Search

Photos: Γκολ και θέαμα στο φιλικό των Νέων της Ξάνθης με τον Ορφέα Ξάνθης

Ιδιαίτερα θεαματικό με ανατροπή στην ανατροπή ήταν το φιλικό των Νέων της Ξάνθης με τον Ορφέα Ξάνθης που βρήκε νικητές τους “κιτρινόμαυρους” με 3-5!

Ένα παιχνίδι που είχε έντονο χρώμα και της Ανδρικής ομάδας του ΑΟΞ, καθώς το ματς παρακολούθησαν ο Αθλητικός Διευθυντής Ανέστης Τσετινές και ο συνεργάτης του Γιώτης Παναγιώτου, ο προπονητής της ομάδας Τόνι Πόποβιτς και οι συνεργάτες του, Ζέλικο Κάλατς, Άρθουρ Ντίλες, Γιώργος Μαραντάς και Αλέκος Μαλαδένης που παρακολούθησαν το ματς μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Ρένο Δημητριάδη.

Στα του αγώνα η ομάδα του Ορφέα μπήκε πιο δυνατά και βρέθηκε να προηγείται με 2-0 με εύστοχο πέναλτι του Θόδωρου Τορομανίδη και σουτ του Αχμέτ Κόντο, με τους παίκτες του Κυριάκου Κετσιεμενίδη στο πρώτο τους δυνατό φιλικό τεστ να μειώνουν με τον Δημήτρη Τσιπούρα. Στο δεύτερο μέρος και μετά τις αρκετές αλλαγές οι Νέοι του ΑΟΞ με δύο τέρματα του Ζιάκα κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι σε 3-2, όμως και η αντίδραση των “κιτρινόμαυρων” ήταν εντυπωσιακή ισοφαρίζοντας με τον Χακή Τζαμπάζ και εν συνεχεία με τέρματα των Νίκου Μελισσόπουλου και Νίκου Ευαγγέλου για το τελικό 3-5

Δείτε στιγμές απο το παιχνίδι ΕΔΩ

https://www.facebook.com/sportsaddict.gr/posts/2604369416540086

Share it