Search

Φιλική νίκη στην Προσοτσάνη για την Ασπίδα Ξάνθης που μπαίνει στην τελική ευθεία!

Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της(17/10) βαδίζει η Ασπίδα Ξάνθης που βρέθηκε στην Προσοτσάνη για να δώσει φιλικό παιχνιδι.

Η ομάδα της Ξάνθης αντιμετώπισε την τοπική ομάδα με την οποία μαζί ανέβηκαν στην Α2 επικρατώντας με 36-34 δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση για ακόμα ένα ματς. Οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την ετοιμότητα τους, λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το παιχνίδι ήταν αναμενόμενα δυνατό, αν και ακόμα οι ομαδες βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας. Αυτό μαρτυρά άλλωστε και το αρκετα υψηλό τελικό σκορ. Οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα πράγματα και οι παίκτες με τη σειρά τους να προπονηθούν και να “δέσουν” ως σύνολο.

Ως ανταπόδοση της άριστης φιλοξενίας που έτυχαν οι ξανθιώτες θα ανταποδώσουν με φιλικό αυτή την φορά στην Ξάνθη το Σάββατο 3/10 στις 18:00, ενώ η πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Θόδωρου Βαφειάδη θα γίνει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 12:00 απέναντι στην ομάδα της  Δράμας ’86, που αγωνίζεται στην Handball Premier

Share it