Search

Τριήμερο εξελίξεων για τα τηλεοπτικά στην Super League 2!

Την πρώτη συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΡΤ πραγματοποίησε η Ενωση SL2-FL τη Δευτέρα (28/9).Η διοργανώτρια αρχή εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο, Λεωνίδα Λεουτσάκο, τον α’ αντιπρόεδρο, Γιώργο Τουντζιάρη και τον β’ αντιπρόεδρο Μπάμπη Σταμούλη.

Όπως σημειώνει το Soccerplus η Λίγκα εξέφρασε την επιθυμία της στον πρόεδρο της κρατικής τηλεόρασης, Κωνσταντίνο Ζούλα, να στεγαστεί τηλεοπτικά το προϊόν και την φετινή σεζόν στην ΕΡΤ. Από την πλευρά της η ΕΡΤ φαίνεται πως επιφυλάχθηκε καθώς θέλει να αξιολογήσει το προϊόν και μετέπειτα θα αποφασίσει αν και τι ύψους πρόταση θα καταθέσει.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Λεουτσάκος είχε πει ότι με μία πρόταση κοντά στα 4-5 εκατ. ευρώ οι ομάδες της SL2 και της FL θα ήταν απόλυτα ικανοποιημένες, ωστόσο στην ΕΡΤ δεν υπάρχει διάθεση για “γενναίες” προσφορές για ένα προϊόν το οποίο έχει απαξιωθεί και τα τελευταία χρόνια δεν συγκεντρώνει ενδιαφέρον από άλλο τηλεοπτικό πάροχο.

Ολα δείχνουν λοιπόν ότι η πρώτη συνάντηση ήταν περισσότερο διερευνητικού χαρακτήρα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει νέο ή και νέα ραντεβού. Μέχρι τότε βέβαια, έχει ήδη προγραμματιστεί για την Τρίτη\ (29/9) το working group με τα στελέχη της ΓΓΑ, της SL2-FL και της ΕΠΟ, όπου θα συζητηθεί ένα σχέδιο προκειμένου να αναβαθμιστεί το πρωτάθλημα της 2ης και 3ης τη τάξει κατηγορίας. Σε αυτή την ομάδα εργασίας δεν αποκλείεται να δώσει το “παρών” και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η Λίγκα μάλιστα ανακοίνωσε πως την Τετάρτη (30/09) θα πραγματοποιηθεί ΔΣ για να ενημερωθούν τα μέλη της Ενωσης για τη συνάντηση με την ΕΡΤ, αλλά και για όσα ειπώθηκαν στην ομάδα εργασίας

Η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει:

“Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 – Football League μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερησίας διάταξης τα εξής:

1) Ενημέρωση σχετικά με τη συνάντηση με την ΕΡΤ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

2) Ενημέρωση σχετικά με τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

3) Διάφορα θέματα.”

Share it