Search

Ομόνοια – Ολυμπιακός Προγνωστικά Στοιχήματος 29/9/20

Αναμέτρηση για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Ομόνοια να αντιμετωπίζει στο «ΓΣΠ» τον Ολυμπιακό. Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00, κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ανώτερος σε όλα τα επίπεδα ο Ολυμπιακός, με δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν και σοβαρός ανασταλτικά Ποντάρισμα στα αποτελέσματα στοιχήματος το διπλό (2) με απόδοση 1.80 στην bet365

ΟΜΟΝΟΙΑ: Με περισσότερες ημέρες ξεκούρασης από τον Ολυμπιακό θα τον υποδεχθεί στο «ΓΣΠ» η Ομόνοια, της οποίας το ματς για την 5η αγωνιστική της Πρώτης Κατηγορίας αναβλήθηκε. Θα επιδιώξει κόντρα στους «ερυθρόλευκους» να κάνει την απόλυτη ανατροπή. Στο πρώτο ματς των πλέι-οφ στο Φάληρο, υπέστη την ήττα με 2-0, όντας η πρώτη της μετά από 11 παιχνίδια. Στα 10 προηγούμενα μέτρησε επτά ισοπαλίες, ενώ στα 13 πιο πρόσφατα, πήρε μόλις τρεις νίκες σε κανονική διάρκεια αγώνα. Μόλις ένας από τους πέντε τελευταίους της αγώνες ολοκληρώθηκε με πάνω από δύο γκολ σημειωμένα.

Έχει δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα Κορωνοϊού βασικών παικτών της. «Παίζεται» του Σενέ (επιθετικός).

Αγωνιστικά Νέα: Στο ματς στο Φάληρο η Ομόνοια κατέβηκε χωρίς απουσίες, με τον προπονητή της να προέρχεται από ισχυρό rotation στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ Λάρνακας. Με την ομάδα του, μάλιστα, να έχει νικήσει. Τώρα ανακοίνωσε αποστολή 18 μελών, δίχως ονόματα, ώστε να διατηρηθεί -μέχρι τη σέντρα του ματς τουλάχιστον- το ιατρικό απόρρητο για τα 2 κρούσματα ιού σε ποδοσφαιριστές της. Δεν υπολογίζεται σε αυτή τη φάση ο Νιγηριανός Σχέχου (Μ, πρώην Μπούρσασπορ).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-1-1): Φαμπιάνο – Χούμποτσαν, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέσιακς – Μποτεάκ, Βίτορ Γκόμες, Γιόρντι Γκόμεθ, Παπουλής – Σάντος – Ντούρις

Δείτε όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου στο livescore

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στο τελευταίο του παιχνίδι, ο Ολυμπιακός πήρε την εντός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού με 2-0, για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1. Ήταν το δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα για τους «ερυθρόλευκους» με το ίδιο σκορ (2-0), είχε προηγηθεί αυτή επί της Ομόνοιας με γκολ των Βαλμπουενά (69’ πεν.) και Ελ Αραμπί (90’+2’). Συνολικά έχει κερδίσει και στα τέσσερα ματς που έχει δώσει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν υπάρχει ισοπαλία στα 11 προηγούμενα ματς της ομάδας του Μάρτινς.

Εκτός αποστολής οι Σουντανί (εξτρέμ) και Λοβέρα (επιθετικός).

Αγωνιστικά Νέα: Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι πως δεν έχει προβλήματα με τραυματισμούς. Ο Φορτούνης (ΜΕ, 1/1, 1/0) έμεινε εκτός με τον Παναιτωλικό, λόγω διαστρέμματος, αλλά είναι μάχιμος και ταξίδεψε στην Κύπρο. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Πέπε (Μ.), Λοβέρα (ΜΕ.), Αλέν (Τ.). Δεν μπήκαν στην αποστολή, για διαφορετικούς λόγους, οι Σουντανί (ΜΕ.), Ανδρούτσος (Μ.) και Βρουσάι (ΜΕ.).

Πιθανή ενδεκάδα:(4-3-3): Σα – Ραφίνια, Σεμέντο, Μπα, Χολέμπας – Μπουχαλάκης, Καμαρά, Εμβιλά – Μασούρας, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί

Χρήσιμα Προγνωστικά:

Share it