Search

Απο την Θεσσαλονίκη ξεκινά το ταξίδι της Κ17 του ΑΟΞ στο πρωτάθλημα της Super League 1!(+pics)

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της έχει η μπει η Κ17 της Ξάνθης που το προσεχές Σαββατοκύριακο ξεκινά τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της με παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Η αναμέτρηση δεν έχει οριστεί ακόμα απο την Super League 1, κάτι που αναμένεται να γίνει έως την Πέμπτη, και αναμένεται να διεξαχθεί στην Τριανδρία όπου αναμένται να αγωνιστεί και φέτος. Οι “κιτρινόμαυροι” αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο στην Λαμία κερδίζοντας με 2-1.

Η Ξάνθη που είχε ζητήσει να μην αγωνιστεί τις δύο πρώτες αγωνιστικές, τα οποία θα παίξει στις 10/10 με ΠΑΣ στα Γιάννενα και 14/11 με τον Βόλο στα Πηγάδια, και έτσι κόντρα στον Άρη θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την ομάδα των Γιάννη Δημητριάδη και Κώστα Προδρομίτη.

Το νέο τεχνικό δίδυμο του ΑΟΞ συνεργάζεται άψογα προσπαθώντας να προετοιμάσει κατάλληλα στο μικρό χρονικό διάστημα που είχαν για προετοιμασία τους παίκτες της Εφηβικής ομάδας της Ξάνθης, έχοντας στα χέρια τους ένα ιδιαίτερα ταλαντούχο υλικό με παιδιά γεννημένα το 2004 και 2005 και άπαντες στον σύλλογο πιστεύουν πως μόλις βρουν ρυθμό θα βγάλουν στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουν.

Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 13:00 στο γήπεδο της Πυλαίας “Α. ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΙΩΤΗΣ”

 

Share it