Search

Νέο χτύπημα με τον διεθνή Βούλγαρο επιθετικό Βασίλεφ για την Ξάνθη!(+video)

Σε ακόμη μια ενίσχυση με παίκτη που είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του προχωρά η Ξάνθη, που κάνει δικό της και τον Βούλγαρο επιθετικό, Ράντοσλαβ Βασίλεφ.

Ο Βασίλεφ είναι γεννημένος στις 12 Οκτωβρίου του 1990 στην Σόφια, και πριν λίγες μέρες έγινε μπαμπάς και πλέον ετοιμάζεται για την τρίτη του παρουσία σε ομάδα εκτός της χώρας του για χάρη της Ξάνθης μετά την παρουσία του απο τα 17 του έως τα 20 στην Αγγλία και την Ρέντινγκ και την εξάμηνη παρουσία του στην Κύπρο και την Αλκή.

Ο Βούλγαρος επιθετικός ξεκίνησε απο τα τμήματα Υποδομής της Σλάβια Σόφιας και το 2007 μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στις μικρές Εθνικές της Βουλγαρίας θα μεταγραφεί στην Αγγλία και την Ρέντινγκ όπου θα παραμείνει μέχρι το 2010 όταν και θα επιστρέψει στην αγαπημένη του Σλάβια.

https://www.youtube.com/watch?v=3unXfVuTST4

Στην Σλάβια θα αγωνιστεί απο το 2010 έως το 2016 έχοντας σκοράρει 16 τέρματα σε 75 συμμετοχές, με μικρή στάση τον εξάμηνο δανεισμό του το 2012 στην Λούμπιμετς που είχε 1 γκολ σε 8 συμμετοχές, με κορυφαία του σεζόν αυτή του 2014-2015 με τον Βασίλεφ να σκοράρει 10 τέρματα σε 25 εμφανίσεις, κερδίζοντας και την πρώτη του κλήση στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθεί μια δύσκολη περίοδο για τον Βούλγαρο στράικερ καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε 1,5 χρόνο εκτός δράσης, με τον ίδιο να ψάχνει το comeback σε εξάμηνες παρουσίες σε Σεπτέμβρι Σόφιας(10 συμμετοχές, 4 γκολ) και Αλκή(1 γκολ σε 14 συμμετοχές) στην Κύπρο. Τον Γενάρη του 2018 επιστρέφει στην Βουλγαρία για την Τσερνο Μόρε που αρχίζει να βρίσκει ξανά τον εαυτό του, με τις εμφανίσεις του μάλιστα να του ανοίγουν ξανά τον δρόμο για την Εθνική Βουλγαρίας.

Στην Τσερνο Μόρε θα αγωνιστεί για 1,5 χρόνο, στο πρώτο εξάμηνο είχε 6 γκολ και 3 ασίστ σε 16 συμμετοχές ενώ την σεζόν 2018-2019 σκόραρε 5 τέρματα και μοίρασε 3 ασίστ σε 25 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2019 οι καλές του εμφανίσεις στην Τσέρνο Μόρε τον φέρνουν στην Άρντα Κίρτζαλι είχε μια εξαιρετική σεζόν πέρσι σκοράροντας 10 τέρματα σε 27 συμμετοχές, ενώ φέτος ξεκίνησε την σεζόν στην Άρντα έχοντας σε 4 ματς 1 γκολ και 1 ασίστ.

Μάλιστα το έφερε έτσι η μοίρα και κόντρα στην Σλάβια Σόφιας έκανε την τελευταία σπουδαία του εμφανίση με την Άρντα, καθώς μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο και με μια ασίστ και ένα γκολ οδήγησε την Άρντα στη νίκη και αναδείχτηκε μάλιστα και MVP του αγώνα. Όσον αφορά την Εθνική Βουλγαρίας ο Βασίλεφ μετρά 7 συμμετοχές ενώ σκόραρε και ένα γκολ κόντρα στη Νορβηγία στις 9 Σεπτεμβρίου του 2018.

Την μεταγραφή του Βασίλεφ στην Ξάνθη για 3 χρόνια γνωστοποίησε η Άρντα που μάλιστα του ευχήθηκε  να συνεχίσει τις εξαιρετικές του παρουσίες και να έχει πολλές επιτυχίες με τη νέα του ομάδα. Ο Βούλγαρος στράικερ σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict ήταν στην Ξάνθη το απόγευμα της Δευτέρας(28/9) στην Ξάνθη για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και απο σήμερα(29/9) αναμένεται να μετάσχει και στην πρώτη προπόνηση με τη νέα ομάδα του.

Με την απόκτηση του Βασίλεφ η Ξάνθη δημιουργεί μια ισχυρή γραμμή κρούσης μαζί με τον Θανάση Παπάζογλου και απο πίσω τους ανερχόμενους νεαρούς Γιάννη Φάκη, Νεκτάριο Κοτόπουλο και Δημήτρη Τσιπούρα.

Share it