Search

Ραζβάν Λουτσέσκου: “Είναι απίστευτο αυτό που έκαναν οι Επιτροπές στην Ξάνθη”

Με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην κρύβει τον εκνευρισμό του για όσα έγιναν με την ομάδα της οποίας στον πάγκο κάθισε για τρία χρόνια με μεγάλη επιτυχία, οδηγώντας την και στον πρώτο τελικό Κυπέλλου της ιστοριας της, και αυτό φάνηκε καθώς πριν ξεκινήσει να απαντά στην ερώτηση σχετικά με τον υποβιβασμό της Ξάνθης ανέφερε πως “Θέλετε απο μενα δημιουργήσω και άλλες εντάσεις”, η όπως ανέφερε ο ίδιος polemics για να συνεχίσει τονίζοντας τον αποτροπιασμό του για Επιτροπές όπως η Ε.Ε.Α. που για να διευκολύνουν μια άλλη ομάδα(Ολυμπιακό) στην πορεία προς τον τίτλο έριξαν την Ξάνθη στην Β’ Εθνική, αντί να είναι κοντά στα πλέι οφ, μια ομάδα “με τόση ιστορία και τέλεια οικονομική ισορροπία”.

Πιο αναλυτικά ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε: «Είναι κάτι απίστευτο. Η Ξάνθη θα έπρεπε με βάση όσα έδειξε στο γήπεδο να είναι πολύ κοντά στα πλέι οφ. Και τώρα αυτή η ομάδα με τόση ιστορία, με τέλεια οικονομική ισορροπία, να υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία, ξανά από επιτροπές και ξανά σε μία στιγμή στην οποία άνθρωποι από την Αθήνα προσπάθησαν να καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ και να τον βγάλουν έξω από τον δρόμο του προς τον τίτλο, για να διευκολύνουν μία άλλη ομάδα.

Στο τέλος όταν ο ΠΑΟΚ πήγε στο CAS είδατε ξεκάθαρα ότι η κατάσταση διορθώθηκε και ο ΠΑΟΚ πήρε πίσω τους βαθμούς του.  Κάθε χρόνο υπάρχουν παράπονα. Υπάρχουν ομάδες που δεν μπορούν να έχουν τους βαθμούς έχουν κερδίσει στο γήπεδο. Επιτροπές που αποφασίζουν τελικά τους τίτλους και τις διοργανώσεις».

Δείτε το στιγμυότυπο απο το 3:43 έως το 6:02

Share it