Search

Η πρώτη συνέντευξη του Ανέστη Τσετινέ ως Αθλητικός Διευθυντής της Ξάνθης σε τίτλους!

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης και τον Αθλητικό Παλμό, του Νεκτάριου Αμποβιανίδη, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο νέος Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ξάνθη, Ανέστης Τσετινές, σε μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα για όλα τα θέματα του ΑΟΞ.

Στην πρώτη του συνέντευξη ο κ. Τσετινές είπε πολύ σημαντικά πράγματα για το παρόν και το μέλλον της Ξάνθης. Κάποια από αυτά ακολουθούν παρακάτω, ενώ ολόκληρη η συνέντευξη θα ανέβει σε επόμενη ανάρτηση.

Η συνέντευξη του σε τίτλους:

“Όταν έγινε η ανατροπή με την διεξαγωγή των μπαράζ παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαμε για την μη πραγματοποίηση αυτών, ο Μπιλ Πάπας άρχισε να καταλαβαίνει πως είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο”

“Μεγάλη τιμή για μένα να έχω αυτό τον ρόλο στην Ξάνθη. Υπάρχει μεγάλη διάθεση από όλους μας να φτάσει η ομάδα ψηλά και να κάνει περήφανους όλους τους Ξανθιώτες”

“Πλήρως ανταγωνιστική και… κάτι παραπάνω η Ξάνθη τη νέα χρονιά”

“Ένας οικογενειάρχης που αγαπάει την Ελλάδα ο Μπιλ Πάπας. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Όλοι θα καταλάβουν από τις πράξεις και όχι από τα λόγια ποιος είναι αλλά και τι είναι αυτό που φτιάχνουμε φέτος στην Ξάνθη”

“Δεν γίνεται να έχεις ομάδα στην SL1 ή SL2 και να μην αξιοποιείς τα παιδιά των ακαδημιών”

“Στόχος μας όταν επιστρέψουμε στη Super League 1, η ομάδα να είναι έτοιμη και να μην χρειάζεται πολλές αλλαγές και προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό”

“Στόχος μία συνεργασία με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, ώστε να παίρνουν χρόνο συμμετοχής δικά μας παιδιά”

“Ο προπονητής μας δεν θα βλέπει μόνο τα μεγάλα ταλέντα της ακαδημίας, αλλά θα δίνει προσοχή και ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά”

“Θα ήθελα όταν μεγαλώσει ο γιος μου να του λένε για μένα τα ίδια καλά λόγια που λένε για τον πατέρα μου”

“Δεν θέλουμε να πάρουμε δανεικούς παίκτες. Έαν κάποιος θέλει να έρθει στην Ξάνθη, θα πρέπει το μεγαλύτερο ποσοστό των δικαιωμάτων του να ανήκει στην Ξάνθη”

“Πλήρης η ομάδα. Έρχονται κάποιες μεταγραφές ακόμα μέσα στην εβδομάδα με τις οποίες θα είναι υπερπλήρης. Κρατάμε και κάποιες πινελιές για το τέλος αν χρειαστεί”

“Χτίζουμε μία καινούρια ομάδα και χρειάζεται χρόνο. Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα είμαστε έτοιμοι”

“Υπάρχουν πλάνα τόσο για το γήπεδο όσο και για το προπονητικό κέντρο για να αλλάξουν προς το καλύτερο. Στο γήπεδο ένα βασικό πράγμα που θα γίνει είναι οι σουίτες. Θα προστεθούν σίγουρα”

“Δεν γνωρίζαμε ότι θα λυθούν τα συμβόλαια πριν τα μπαράζ”

“Θέλουμε να βγάλουμε διαρκείας, αλλά περιμένουμε τις εξελίξεις με τον κορονοϊό”

“Όλες οι ομάδες της κατηγορίας θα θέλουν να νικήσουν την Ξάνθη. Έχουμε 11 υπολογίσιμους αντιπάλους, τους σεβόμαστε όλους. Δύσκολες οι έδρες των Ιωνικού, Λεβαδειακού, Χανίων”

Share it