Search

Πρεμιέρα με 23 γκολ και εντυπωσιακά ματς στην Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης!

Με 16 τέρματα να σημειώνονται άνοιξε η αυλαία της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, όπου ξεκίνησε με τρεις νίκες γηπεδούχων και δύο διπλά.

Στο Μαγικό έγινε τρομερό ματς με 7 γκολ και πολλές ευκαιρίες, με τον Αστέρα να κάνει ξεκινά με νίκες. Εντυπωσιακά μπήκε στην σεζόν η ενισχυμένη Κοτύλη που επικράτησε του νεοσύστατου Κεραυνού, ενώ νικηφόρα ξεκίνησε και η Θύελλα Μαγγάνων που επικράτησε του Ραιδεστού.

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο πρωτάθλημα η Μύκη που πήρε μεγάλο διπλό στην Κυψέλη με τον Χουσείν Μπουρμπούν να κρατά το τρίποντο αποκρούωντας πέναλτι, σε ένα ματς πάντως που ενώ έγινε σε φιλικό κλίμα είχαμε 5 κόκκινες!(3 για τους γηπεδούχους εκ των οποίων οι 2 στον πάγκο, και 2 στους φιλοξενούμενους) και αρκετά παράπονα. Ενώ με εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και ο νεοσύστατος σύλλογος του Κότινου που με την ομάδα του Ερσάν Καντουχάρ να περνά με άνετη νίκη απο την έδρα του νεανικού Φίλιππου Β’.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ

Αστέρας Μαγικού – Νέστος Κύρνου   4-3(Φεράτογλου(2), Βασιλειάδης Μπ., Μπασρεντίν Ογλού/ Καραλή, Μουμίνογλου, Φερίτογλου)

ΑΕΚ Κυψέλης – ΑΟ Μύκης  1-2(Εμίνογλου Ερντ. – Ριτβάν Τοπ Αλή, Αϊκούτ Κιούρτ)

Θύελλα Μαγγάνων – ΑΠΟΞ Ραιδεστός  1-0(Μπάτζιος Γ.)

Κοτύλη – Κεραυνός Λευκόπετρας  4-1(Ιντζέ Καρά Φικρή, Ιντζέ Καρά Ταρκάν, Σεπετσή Ιρφάν, Σαρή Χιλμή – Γκορόγιας)

Φιλιππός Δροσερού Β’ – ΑΟ Κότινου  1-6 (Αλήογλου Τουτζ. / Γεωργιάδης(2), Μέκερα, Κουλά Ογλου Μ., Καραγιαννιώτης, Τόλιας)

Ρεπό: Κεραυνός Παλαιού Κατραμίου

Share it