Search

Photos: Πανέτοιμη για την πρεμιέρα η Κ17, ανεβάζει ρυθμούς η Κ19 της Ξάνθης!

Την ευκαιρία να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα είχαν το πρωινό του Σαββάτου(26/9) οι προπονητές της Ακαδημίας της Ξάνθης στο οικογενειακό φιλικό που διεξήχθη στα Πηγάδια μεταξύ των Κ19 και Κ17.

Η Κ19 του Κυριάκου Κετσιεμενίδη, που χρησιμοποίησε όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες που είχε στην διάθεση του, επικράτησε με 2-1 χάρις τα τέρματα των Τσιλιγγίρη και Κοτόπουλου έχοντας αρκετά καλή εικόνα στο παιχνίδι της, ειδικά στο πρώτο μέρος. Η ομάδα Νέων του συλλόγου δουλεύει σκληρά υπό τις οδηγίες του ξανθιώτη τεχνικού και ανεβάζει ρυθμούς σιγά σιγά παρότι ακόμα κανείς δεν ξέρει ούτε τον τρόπο αλλά ούτε και το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα Νέων της Football League.

Απο την άλλη παρά την ήττα, το γκολ της μείωσε σκόραρε ο Θωμάι, οι Γιάννης Δημητριάδης και Κώστας Προδρομίτης έμειναν απόλυτα ικανοποιημένη απο την εικόνα των παικτών τους και στα δύο ημίχρονα, με την Εφηβική ομάδα του συλλόγου να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις τόσο στο αμυντικό σκέλος όσο και στο επιθετικό κομμάτι δείχνοντας πανέτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ17 της Super League 1.

Ικανοποιημένος με την εικόνα και των δύο τμημάτων και των τρόπο που δουλεύουν οι προπονητές τους εμφανίστηκε και ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Ρένος Δημητριάδης που παρακολούθησε με ενδιαφέρον το παιχνίδι μαζί με τον Υπεύθυνο των προπονητών τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, Αλέκο Μαλαδένη.

Δείτε στιγμές του φιλικού ΕΔΩ

https://www.facebook.com/sportsaddict.gr/posts/2601491170161244

Share it