Search

Photos: Γκολ και θέαμα στην φιλική ισοπαλία της Ξάνθης με την Καβάλα

Με έξι γκολ και την φιλική ισοπαλία 3-3, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (26/9) στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Η Ξανθιώτικη ομάδα φιλοξένησε τον ΑΟ Καβάλας σε μία αναμέτρηση όπου οι προπονητές είδαν την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους.

Η ομάδα της Καβάλας άνοιξε το σκορ με τον Κοκόρη, με την Ξάνθη να κάνει την ολική ανατροπή με κεφαλιά του Θυμιάνη και εύστοχο πέναλτι του Θανάση Παπάζογλου με το 2-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη με κεφαλιά του Βαλαβανόπουλου η Καβάλα ισόφάρισε σε 2-2, με τον Οκάν Σουλεϊμάν να κάνει το 3-2 με τον Καζαντζίδη να σκοράρει για το τελικό 3-3

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Εμίν Κεχαγιά

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Πόποβιτς): Σταθάκης, Παπάζογλου Τ., Τσαμούρης, Στάθης, Παντελιάδης, Τεσίγια, Θυμιάνης, Φασίδης, Σιατραβάνης, Πολέτο, Παπάζογλου Θ.

Έπαιξαν στο β’ μέρος και οι: Βέλιτς, Βαλμάς, Λεωντσάκος, Ισαακίδης, Χαλήλ Ιμπράμ, Αλή, Φάκης, Τσιτσεκίδης και Σουλεϊμάν.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Γιαλαμούδης, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Βαλαβανόπουλος, Θωμαΐδης, Κόλλας, Ορφανίδης, Κοκόρης

Έπαιξαν και οι: Αδαμάκης, Τζαμπέγια, Μαλανδρής, Παπαδόπουλος, Πολίτης, Κέρθι, Γιαννάκος

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

https://www.facebook.com/sportsaddict.gr/posts/2601605020149859

Share it