Search

Γουεστ Μπρομ – Τσέλσι Προγνωστικά στο Κουπόνι Πάμε Στοίχημα

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αναμέτρηση με φαβορί, η Τσέλσι αναμένεται να πάρει το τρίποντο. Με το διπλό να πληρώνει χαμηλά, ανεβάζουμε το ρίσκο στο κουπόνι οπαπ με το 2/2 σε απόδοση 2.00 στη betrebels

Αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, με τη Γουεστ Μπρομ να υποδέχεται την Τσέλσι στο «Χόθορνς». Το ματς θα διεξαχθεί στις 19:30, κεκλεισμένων των θυρών.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε η φετινή της πορεία. Η νεοφώτιστη ομάδα, δεν άρχισε καλά τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ, χάνοντας πολύ εύκολα με 3-0 από τη Λέστερ εντός έδρας. Στη συνέχεια έπαιξε για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπου νίκησε άνετα την αρκετά υποδεέστερη Χάρογκεϊτ εντός έδρας, όμως ακολούθησε δύσκολη έξοδος στο Λίβερπουλ, κόντρα στην Έβερτον για το πρωτάθλημα.

Εκεί, αν και εμφάνισε καλά δείγματα μέχρι και το 47’ που ισοφάρισε σε 2-2, αργότερα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Έβερτον, παίζοντας βέβαια με παίκτη λιγότερο από το 45’ και ηττήθηκε με 5-2. Τώρα έρχεται από εντός έδρας μάχη κόντρα στην Μπρέντφορντ για το Λιγκ Καπ, όπου μετά το ισόπαλο 2-2 της κανονικής διάρκειας, αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο Γκιμπς (Α, 2/0), που αποβλήθηκε στο Λίβερπουλ με την Έβερτον. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γκάλαχερ (Μ.), ο οποίος είναι δανεικός από την Τσέλσι. Σίγουρα εκτός ο Ζοχόρε (Ε.), απροσδιόριστος ο βαθμός ετοιμότητας των Χεγκάζι (Α.), Γκροσίτσκι (ΜΕ.) και Ρόμπσον-Κανού (Ε, 1/0). Ουδείς έχει καλές πιθανότητες να εμπλακεί στο ματς της 3ης αγωνιστικής. Ο Ιβάνοβιτς (Α.) έκανε ντεμπούτο στο League Cup, όλα δείχνουν πως θα συμβεί το ίδιο στο Πρωτάθλημα απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Πιθανή ενδεκάδα: (5-4-1): Τζόνστον – Φούρλονγκ, Ατζάγι, Ιβάνοβιτς, Ο’Σι, Τάουνσεντ – Περέιρα, Σόγιερς, Λίβερμορ, Ντιανγκανά – Ρόμπινσον

ΤΣΕΛΣΙ: Είχε εύκολο έργο για το Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα, όπου αντιμετώπισε την Μπάρνσλεϊ της Τσάμπιονσιπ. Δεν υποτίμησε την αντίπαλό της και πήρε άνετα τη νίκη, με 6-0 εντός έδρας. Νωρίτερα για την Πρέμιερ Λιγκ, αν και ξεκίνησε δυναμικά τις υποχρεώσεις της, νικώντας δίκαια με 3-1 εκτός έδρας την Μπράιτον, στη συνέχεια ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας από την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ.

Εκεί, της στοίχισε αρκετά η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο στόπερ Κρίστενσεν, αφού δέχθηκε τα δύο γκολ μέσα σε 4 λεπτά από τον Μανέ, στο 50’ και στο 54’. Υψηλές οι προσδοκίες για την ομάδα του τεχνικού Φρανκ Λάμπαρντ, καθώς είναι μία από τις πιο ενισχυμένες της κατηγορίας και διαθέτει ένα αρκετά ποιοτικό, αλλά και βαθύ ρόστερ.

Αγωνιστικά Νέα: Συνεχίζουν να βρίσκονται σε καθεστώς αποθεραπείας οι Ζιγιέχ (ΜΕ.) και Γκίλμουρ (Μ.). Τιμωρημένος είναι ο Κρίστενσεν (Α, 2/0), παραμένει ανέτοιμος ο Πούλισιτς (Μ.). Μπήκε αλλαγή στο 66′ του αγώνα League Cup ο Τσίλγουελ (Α.). Έβγαλε 61 λεπτά, ως βασικός με την Μπάρνσλεϊ, ο Τιάγκο Σίλβα (Α.). Βάζει υποψηφιότητα για βασικός. Αναφορικά με τον νεοφερμένο Μεντί (Τ, 24 συμμ. πέρυσι και 1 συμμ. φέτος με τη Ρεν) δεν είναι ok για να αγωνιστεί ακόμη. Πάντως, σκέφτεται την αλλαγή τερματοφύλακα ο Λάμπαρντ!

Πιθανή ενδεκάδα: (4-4-2): Κέπα (Καμπαγιέρο) – Τζέιμς, Ζούμα, Τιάγκο Σίλβα, Τσίλγουελ – Μάουντ, Καντέ, Κόβασιτς, Χάβερτς – Έιμπραχαμ, Βέρνερ

Χρήσιμα Προγνωστικά:

Share it