Search

Φιλικό Εθνικός – Ορεστιάδα την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη

Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι για την Α2 κατηγορία και το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ αντίστοιχα, θα δώσουν Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΟ Ορεστιάδας.

Ο Εθνικός θα υποδεχτεί τους “πράσινους” την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

Η αναμέτρηση είναι μια πρώτη καλή ευκαιρία για τους προπονητές Γιώργο Ανδραβίζο και Γιάννη Ανδρεάδη να δουν τους παίκτες τους εν δράση.

Ο Εθνικός στα social media αναφέρει:

«Στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας βρίσκεται η ομάδα ανδρών του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Οι προπονήσεις ήταν καθημερινές και αρχικά επικεντρώθηκαν στην φυσική κατάσταση των αθλητών καθώς η απραξία όλων είναι πλέον πέντε μήνες εξαιτίας τη πανδημίας του κορονοϊού!

Παράλληλα δοκιμάζονται νεαροί αθλητές από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου καθώς η κατηγορία δίνει την ευκαιρία σε νέους αθλητές να ωριμάσουν αθλητικά.

Είναι εντυπωσιακό και πρέπει να τονισθεί πως η ομάδα αποτελείται αποκλειστικά από δικούς της καρπούς καθώς όλοι οι αθλητές ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του βόλεϊ από τις ακαδημίες μας και αυτό αποτελεί κίνητρο για τους μικρούς μας φίλους να ξεκινήσουν τα πρώτα τους βήματα μαζί μας.

Τέλος να σημειωθεί πως η ομάδα του Γιώργου Ανδραβιζου δείχνει έτοιμη για το πρώτο φιλικό τεστ ενόψει της νέας σεζόν στην Α2 Ανδρών 2020-21 κόντρα στον Α.Ο Ορεστιάδας την Κυριακή 27/9 και ώρα 18:30».

Share it