Search

Κάλεσμα του Νίκου Λαμπίδη στις ομάδες του 1ου ομίλου για κοινές αποφάσεις στο ζήτημα αγώνων χωρίς θεατές!

Πρωτοβουλία για να υπάρχει συνάντηση μεταξύ των ομάδων του 1ου (οπού μετέχουν οι ομάδες της Θράκης) και του 2ου ομίλου ανέλαβε ο Πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου, Νίκος Λαμπίδης.

Ο κ. Λαμπίδης κάλεσε όλα τα σωματεία αυτών των δύο ομίλων να υπάρξει συνάντηση προκειμένου να συζητήσουν και να παρθούν κοινές αποφάσεις, για το θέμα των αγώνων χωρίς φιλάθλους, κάτι που σαφώς “πληγώνει” όλες τις ομάδες που βλέπουν την κύρια πηγή εσόδων τους να μην υπάρχει φέτος με την Ομοσπονδία αντί να ελαφρύνει τα έξοδα να τους επιβαρύνει ακόμη περισσότερο καθυστερώντας την έναρξη του πρωταθλήματος.

Είναι ξεκάθαρο πως αυτή η πρωτοβουλία θα πρέπει να υλοποιηθεί καθώς η παρουσία κόσμου στα γήπεδα είναι καίριο ζήτημα για όλες τις ομάδες της κατηγορίας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση μέσα απο την επίσημη σελίδα της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απο τον Πρόεδρο του Αετού Οφρυνίου

«ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΛΑΜΠΙΔΗ…

Ο πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου Νίκος Λαμπίδης μέσω του γραφείου τύπου της ομάδας σχετικά με τις ενδείξεις που υπάρχουν για την μη προσέλευση θεατών στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής με ανακοίνωση του καλεί- προσκαλεί όλα τα σωματεία του 1ου κα ι του 2ου ομίλου σε ενδιάμεση τοποθεσία προκειμένου να συζητήσουν το θέμα αυτό και να προβούν σε από κοινού αποφάσεις…πληροφορίες Νίκος Λαμπίδης (πρόεδρος Αετού τηλ6945322039)….Σάκης Μήτρακας υπ.τυπου6906753606)…..».

Share it