Search

Ζορίστηκε αλλά είχε ουσία η ΑΕΚ στην Ελβετία και πέρασε στα Play Off του Europa League!

Την πρόκριση στα playoffs του Europa League πανηγύρισε η ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν 1-0 της Σεντ Γκάλεν στη βροχερή Ελβετία και πήραν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Βόλφσμπουργκ σε μονό αγώνα στο ΟΑΚΑ, την 1η Οκτωβρίου.

Το “χρυσό” γκολ της Ένωσης σημείωσε ο Νέλσον Ολιβέιρα στο 71ο λεπτό με κοντινό πλασέ, έχοντας προηγουμένως αστοχήσει σε πέναλτι. Οι παίκτες του Μάσιμο Καρέρα δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά κατάφεραν να πάρουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα, με τον Κομοτηναίο αρχηγό της Πέτρο Μάνταλο να κάνει ξανά τη διαφορά, αφού ήταν εκείνος που έβγαλε τετ α τετ τον Ολιβέιρα στη φάση του κερδισμένου πέναλτι, με εξαιρετική κάθετη.

Στα playoffs του Europa League, η Ένωση θα αντιμετωπίσει την Βόλφσμπουργκ σε νοκ άουτ ματς στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Πέμπτη.

ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ (Πέτερ Τσάιντλερ): Ατί-Ζίγκι, Κρόιχι, Στεργίου, Φαζλίγι, Μουχάιμ, Κιντίγια, Γκέρτλερ, Ρουίζ (74′ Γιουάν), Στίλχαρτ (74′ Αντρέ Ριμπέιρο), Ντουά (62′ Γκαμπέρι), Γκιγεμενό.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σιμόες, Κρίστισιτς, Μάνταλος, Ανσαριφάρντ (68′ Γκαρσία), Λιβάγια (90′ Σάκχοφ), Ολιβέιρα.

Share it