Search

Διπλό χτύπημα με Γιουργούση και Κιομουρτζή για τον Ορφέα Ξάνθης!

Στην προσθήκη ακόμη δύο παικτών στο ρόστερ του προχώρησε ο Ορφέας Ξάνθης που απέκτησε τον πολύπειρο κίπερ Δημήτρη Γιουργούση και τον 22χρονο ξανθιώτη αμυντικό Κωνσταντίνο Κιομουρτζή.

Ο Γιουργούσης μετά απο πολλά χρόνια παρουσίας σε Εθνικές κατηγορίες και σε ομάδες της Καβάλας επιστρέφει στην Ξάνθη μετά την παρουσία του στην Ακαδημία της Ξάνθης. Πέρα απο την Ακαδημία του ΑΟΞ ο 33χρονος κίπερ αγωνίστηκε σε  ΠΑΟΚ, Νέστο Χρυσούπολης, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΟ Πόρων, Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, Πανναξιακό, Ορφέα Ελευθερούπολης, Άγιο Ιερόθεο, Οπούντιο, Κεραυνό Πέρνης(δύο θητείες), Εθνικό Νέας Καρυάς και Αστέρας Φωλιάς, με τον Ορφέα με την προσθήξη του Γιουργούση να δημιουργεί μια ισχυρή τριάδα κίπερ με τους Μανιά και Μπαμπούρη.

Ο Κιομουρτζής μετά την παρουσία του σε Άρη Αβάτου και πέρσι στον Ηρακλή Ζυγού, που είχε μια γεμάτη σεζόν, θα αγωνιστεί και με την φανέλα του Ορφέα Ξάνθης στην Γ’ Εθνική. Ο 22χρονος αμυντικος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο απο την Ακαδημία της Βιστωνίδας ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Κεραυνό Πέρνης και ΑΕ Ποντίων Κοζάνης.

Για την μετακίνηση του Κιομουρτζή στον Ορφέα ανακοίνωση με ευχαριστό και ευχές για τον πρώην αμυντικό του ο Ηρακλής Ζυγού. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Ηρακλής Ζυγού ευχαριστεί θερμά τον Κωνσταντίνο Κιομουρτζή για την προσφορά του στον σύλλογό μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στον νέο του ποδοσφαιρικό “σταθμό”, τον Ορφέα Ξάνθης!”

Share it