Search

Νέα διπλή προσθήκη απο το Σέλινο για τον Ζυγό που αποχαιρέτησε δύο που πάνε στον Αστέρα!

Στην απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών απο την ομάδα του Άτλα Σελίνου, που αποσύρθηκε, προχώρησε ο Ηρακλής Ζυγού που έντυσε στα “κυανόλευκα” τους Γιάννη Ντόκο(αριστερά στην φωτο) και Κώστα Χατζόπουλο(δεξιά στην φωτο).

Έτσι μετά την απόκτηση των Δημήτρης Παπαευαγγέλου, Αντώνη Τσακυρίδη, Σωτήρη Δέλτσου αλλά και των δύο που προαναφέραμε η ομάδα του Ζυγού έφτασε τις 5 προσθήκες απο τον Άτλα.

Οι ανακοινώσεις για την απόκτηση των δύο παικτών αναφέρουν:

“Ο Ηρακλής Ζυγού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού Γιάννη Ντόκου, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Άτλα Σελίνου.

➡️Γιάννη, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!”

“Ο Ηρακλής Ζυγού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αμυντικού Κώστα Χατζόπουλου, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Άτλα Σελίνου.

➡️Κώστα, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!”

Παράλληλα η ομάδα του Ζυγού αποχαιρέτησε τους Παναγιώτη Αρσενίου και Πάρη Πεχλιβάνη που θα αγωνιστούν στον Αστέρα Μαγικού. Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Ηρακλής Ζυγού ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές Παναγιώτη Αρσενίου και Πάρη Πεχλιβάνη για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στον Αστέρα Μαγικού.

Ο Παναγιώτης Αρσενίου ήταν παρών στις μεγάλες στιγμές του συλλόγου μας, ο Πάρης Πεχλιβάνης πρόσφερε και αυτός στην ομάδα μας παλαιότερα, τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.”

Share it