Search

Μπίλ Πάπας: “Είμαι περήφανος που αναλαμβάνω την προεδρία της ιστορικής Ξάνθης, προσβλέπουμε σε ένα συναρπαστικό μέλλον”

Μετά την επισημοποίηση της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος με την MAZCON INVESTMENTS ΙΚΕ του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Βασίλη Παπαδημητρίου(Μπίλ Πάπας) πλέον να έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας(δείτε ΕΔΩ), ήρθαν και οι πρώτες του δηλώσεις μέσα απο το επίσημο σαιτ της ομάδας της Θράκης

Η ανακοίνωση της Ξανθιώτικης ΠΑΕ στην οποία φιλοξενούνται και δηλώσεις του Μπίλ Πάπας αναφέρει: “Η συμφωνία επισημοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα και επικυρώθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.). .”

Ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Η ΞΑΝΘΗ είναι μια ομάδα, την οποία παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον εδώ και καιρό. Eίμαι περήφανος που αναλαμβάνω τη θέση του προέδρου αυτής της ιστορικής ομάδας και μαζί με τους συνεργάτες μου προσβλέπουμε σε ένα συναρπαστικό μέλλον».

Δήλωσε ο κ. Papas για να συνεχίσει λέγοντας: «Παρόλο που έχουμε απογοητευτεί με την υποβιβασμό της ομάδας στη Super League 2, είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε στην κορυφαία κατηγορία. Εργαζόμαστε επιμελώς για τη συγκρότηση μιας νέας ομάδας management, η οποία θα χτίσει νέα θεμέλια για έναν όμιλο με πλούσια ιστορία και παθιασμένους φιλάθλους. Αυτή είναι μια νέα αρχή για την ομάδα. Ανυπομονώ για την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν, ώστε να δω από κοντά τους φιλάθλους μας. Καθώς διανύουμε δύσκολες στιγμές στην παγκόσμια αθλητική βιομηχανία λόγω του COVID-19, το ποδόσφαιρο θα διαδραματίσει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο στην κοινωνία μας. Ευελπιστούμε ωστόσο, πως φέτος θα κάνουμε υπερήφανους τους οπαδούς μας».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον προπονητή της ομάδας(δείτε ΕΔΩ), για τον οποίο ο ισχυρός άνδρας του ΑΟΞ ανέφερε: “Ο Tony Popovic, ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Αυστραλίας, που έχει κατακτήσει το Πανασιατικό Champions League και έχει κερδίσει δύο φορές το Premier’s Plate, αναλαμβάνει επικεφαλής του τεχνικού team.”

O κ. Πάπας προσέθεσε: «Στο Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και σε εμένα προσωπικά, η συνεργασία του Tony Popovic ως επικεφαλής του τεχνικού team για 2 χρόνια, μας δίνει μεγάλη χαρά. Είναι ένας προπονητής παγκόσμιας κλάσης και ένας άνθρωπος που πετυχαίνει τους στόχους του. Ευχαριστώ τον Tony για τον επαγγελματισμό και τον ενθουσιασμό που έδειξε σε όλες τις συζητήσεις και τη συνεργασία του με την ομάδα. Καλωσορίζουμε τον Tony και υποστηρίζουμε πλήρως τον ίδιο και τους παίκτες, καθώς μαζί χτίζουμε ένα λαμπρό μέλλον».

Σχετικά με τον Bill Papas

O κ. Papas είναι Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας από το Σίδνεϊ. Είναι ο Ιδρυτής και ο πρόεδρος της συμβουλευτικής εταιρείας The Forum Group, αλλά και ιδρυτής και πρόεδρος της Iugis, εταιρείας διαχείρισης απορριμμάτων και περιβαλλοντολογικών συμβουλών. Ο κ. Papas έχει πάθος με το ποδόσφαιρο και έχει συμβάλλει με επενδύσεις σε ποδοσφαιρικά projects ανά τον κόσμο. Έχει τελέσει πρόεδρος του Sydney Olympic Football Club από το 2015 και έχει μακροπρόθεσμα συμβόλαια συνεργασίας με τη Liverpool FC και τη Schalke 04.

Share it