Search

Photos: Αγχώθηκε στα Πηγάδια αλλά “καθάρισε” στην παράταση η Γενισέα!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Γενισέα κατάφερε να βγάλει αντίδραση και να φύγει με την πρόκριση απο τα Πηγάδια, έστω και αν χρειάστηκε να φτάσει ως την παράταση για να επικρατήσει με 4-1 της αξιόμαχης ομάδας της Ασπίδας Πηγαδίων, σε ένα ματς που είχαμε και τρεις κόκκινες κάρτες!

Η ομάδα του Γιάννη Καραγκιόζη μπήκε δυνατά είχε δοκάρι με τον Χαριτίδη στο 10′, όμως είδε την εξαιρετική ομάδα του Θόδωρου Θεοδωρίδη όχι μόνο να μην “κλείνεται” αλλά να παίζει στα ίσια την Ελπίδα παρότι τους χωρίζει μια κατηγορία.

Μάλιστα στο 25′ με πολύ όμορφη εκτέλεση του Φώτη Κελγιώργη και μάλιστα έχοντας το μομέντουμ έψαξε και δεύτερο γκολ, όμως στο 40′ έμεινε με παίκτη λιγότερο όταν ο Μπάμπης Δρακίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μετά την αποβολή και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους το γήπεδο παίκτησε στο μισό των Πηγαδίων με την Γενισέα να πιέζει πολύ και να απειλεί με προσπάθειες των Ξαντινίδη, Χαριτίδη και Τσέκο που δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Μωυσιάδη

Με παίκτη λιγότερο η Ασπίδα προσπάθησε να αμυνθει απέναντι στην Γενισέα που ανέβασε την πίεση της και απο το πρώτο λεπτό της επανάληψης προσπάθησε με γεμίσματα και σουτ εκτός περιοχής να ισοφαρίσει. Τα πράγματα έγινε πιο “απλά” για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 71′ ο Χρήστος Κούτρας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για εξίβριση. Η πίεση τελικά καρποφόρησε για την Γενισά στο 77′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κώστα Ξαντινίδη. Μετά την ισοφάριση η Ελπίδα πίεσε για την ανατροπή χωρίς αποτελέσμα με το μόνο που άλλαξε να είναι εκ νέου οι αριθμητικές ισορροπίες καθώς αποβήθηκε με απευθείας κόκκινη και παίκτης της Γενισέας με τον Ρουστέμογλου να αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες στο 5′ λεπτό των καθυστερήσεων

Με την Γενισέα με δέκα και τα Πηγάδια με εννέα το ματς οδηγήθηκε στην παράταση εκεί όμως που η Γενισέα ήταν καταιγιστική, με τον Γιάννη Μπουνταγκίδη στο 92′ να κάνει το 1-2 ενώ εν συνεχεία ανέλαβε δράση ο Κώστας Ξαντινίδης που σημείωσε χατ τρίκ καθώς μετά την ισοφάρισε σκόρασε ξανά στο 102′ και το 106′ για να διαμορφώσει το τελικό 1-4.

Στην επόμενη φάση θα αγωνιστεί ξανά εκτός έδρας η Ελπίδα Γενισέας αντιμετωπίζοντας ξανά ομάδα της Β’ κατηγορίας, αντιμετωπίζοντας αυτή την φορά στα Κιμμέρια τον Εθνικό. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Κτίστης με βοηθούς τους Καραλευθέρη και Ασικίδη

ΑΣΠΙΔΑ ΠΗΓΑΔΙΩΝ(Θεόδωρος Θεοδωρίδης): Μωυσιάδης, Παγωνάκης (102′ Καρασαρίδης), Παπαστεφάνου, Πουτακίδης, Τοπουζίδης, Δημάκης, Αρβανιτίδης (75′ Γιολγζόγλου), Δρακίδης, Τσακυρίδης (46′ Ρετσελάς), Κελγιώργης Φ. (45′ Κούτρας Χρ.), Καρακατσάνης (70′ Καλταπανίδης).

ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΙΣΕΑΣ(Γιάννης Καραγκιόζης): Καρυοφυλάκης, Βασιλειάδης (67′ Ρουστέμογλου), Δημητριάδης, Πετρίδης (75′ Καραπαζαρλής), Μακράκης (102′ Χατζή Χασάν), Μπουνταγκίδης, Τουμπαρίδης (53′ Λεσκόφτσης), Λαρίσης (46′ Πανταζίδης), Ξαντινίδης, Τσέκος, Χαριτίδης.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

https://www.facebook.com/sportsaddict.gr/posts/2599905500319811

Share it