Search

“Ζορίστηκε” αλλά πήρε σκόρ πρόκρισης κόντρα στην Ομόνοια ο Ολυμπιακός!

Μεγάλο βήμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό! Οι Πειραιώτες «λύγισαν» την Ομόνοια στην τελική ευθεία του αγώνα και επικρατώντας 2-0 έγιναν το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Το πέναλτι του Βαλμπουενά, το οποίο κέρδισε ο νεοεισελθών Ραντζέλοβιτς σε χέρι του Λέσιακς (φωνάζουν οι Κύπριοι για φάουλ του Σέρβου πριν την παράβαση) ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα στο 69’. Ενώ το γκολ του Ελ Αραμπί (90+1’), που επίσης ήρθε από τον πάγκο, έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα στους «ερυθρόλευκους» ενόψει της ρεβάνς της Τρίτης στην Κύπρο.

Τα είχαν βρει σκούρα μέχρι εκείνο το σημείο οι παίκτες του Μαρτίνς, έχοντας απέναντί τους μια ομάδα που έπαιξε κατά βάση άμυνα, αλλά βελτιώθηκαν στο δεύτερο μέρος κυρίως μετά την είσοδο Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί και είδαν το χέρι του Λέσιακς να τους ανοίγει τον δρόμο για τους ομίλους.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα -Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο, Χολέμπας- Μπουχαλάκης, Καμαρά- Βαλμπουενά, Φορτούνης (59′ Ελ Αραμπί), Μασούρας (59′ Ραντζέλοβιτς) – Χασάν (76′ Εμβιλά).

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο -Χουμπότσαν, Λίφτνερ, Λανγκ, Λέγιακς- Μποτεάκ, Γκόμεθ, Γκόμες- Παπουλής (81′ Ασαντέ), Τιάγκο, Σενέ (46′ Ντούρις).

Share it