Search

Με άνεση στην Β’ φάση η Βιστωνίδα που πέρασε “αέρας” απο την έδρα του ΑΠΟΞ!(+pics)

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήατα κατάφερε να πάρει την πρόκριση η Βιστωνίδα που πέρασε νικηφόρα με 4-0 απο την έδρα του ΑΠΟΞ.

Η ομάδα του Νίκου Ανθόπουλου μπήκε με φορα στο γήπεδο και έδειξε αποφασισμένη για τη νίκη, και απο το πρώτο μέρος ήταν ξεκάθαρο πως δεν … αστειεύεται.

Σε αυτό βέβαια έπαιξε ρόλο και η ατυχία του ΑΠΟΞ καθώς με αυτογκόλ έγινε το 0-1, με τον Δήμο Αραμπατζή να σκοράρει για το 2-0 ενώ στο ημίωρο ο Φώτης Τζεβελέκης σκόραρε για το 3-0. Το τελικό σκορ διαμορφωσε στο δεύτερο μέρος ο νεαρός Θανάσης Παπάζογλου.

Στην Β’ φάση η Βιστωνίδα θα υποδεχτεί τον Άρη Πετεινού σε νοκ άουτ αγώνα για την πρόκριση στην προηημιτελική φάση του Κυπέλλου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Ιρφάν Οτουζμπίρ και Δημήτρη Δανδανόπουλο.

ΑΠΟΞ(Λεωνίδας Πετρίδης): Σιμιντηρίδης Π., Φελεκίδης, Κρουστάλης(70′ Παυλίδης), Μπαΐρας, Ρέστας, Γερασίμου, Κυριακίδης(80′ Κοτσάνης), Καραγκιουλμέζης, Νικάκης(80′ Βακαλόπουλος), Σαββίδης (70′ Παπαδόπουλος), Λιαπάκης(56′ Γκονζάλεζ).

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ(Νίκος Ανθόπουλος): Αραμπατζής Π., Αγγελίδης Σ.(46′ Αγγελάκης), Κουσαξίδης, Τζεβελέκης Ζ., Καμπερόπουλος, Μαμαλίγκατζης, Κιολεΐδης, Χαϊτίδης(46′ Αγγελίδης Π.), Μπροντίδης(55′ Παπάζογλου), Τζεβελέκης Φ.(62′ Παρσαντανιάν), Αραμπατζής Δ.(46′ Καραμανάβης).

Share it