Search

Ματσάρα στο Κατράμιο με πέντε γκολ και πρόκριση για τον Εθνικό Κιμμερίων!

Τρομερό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη την διάρκεια του αγώνα που έγινε στο Κατράμιο με τον Εθνικό αν και τα…χρειάστηκε να καταφέρνει να πάρει την πρόκριση κόντρα στον ψυχωμένο Κεραυνό.

Η ομάδα του Γιάννη Χούπτερη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο άνοιξε το σκορ με τον Σαράφογλου, ενώ είχε και ευκαιρία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ ενώ ευκαιρίες είχαν και οι γηπεδούχοι που παρά την μια κατηγορία που χωρίζει τις δύο ομάδες πάλευαν στα ίσια, ωστόσο στον φινάλε του πρώτου μέρους οι παίκτες του Εθνικού με σκόρερ τον Μέρτ Μπουντούρ κατάφερε να σκοράρει ξανά για το 0-2.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με εντυπωσιακή αντεπίθεση των γηπεδούχων, με τον Κώστα Κωνσταντινίδη να μειώνει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 47′ ενώ πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Γιώργου Σουπιάδη κατάφερε να ισοφαρίσει με σκόρερ τον Τουνάι Σουλεϊμάν. Απο εκεί και πέρα το ματς ήταν ροντέο με καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες με τον Εθνικό πάντως να έχει τα ηνία και να είναι πιο πιεστικός, κάτι που απέδωσε με 65′ με σκόρερ ξανά τον Μέρτ Μπουντούρ που χάρισε τη νίκη και την μεγάλη πρόκριση στον Εθνικό

Στην επόμενη φάση ο Εθνικός θα φιλοξενήσει στα Κιμμέρια την Ελπίδα Γενισέας. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς του Γιώργο Χρυσέλη και Φεράτογλου

ΚΕΡΑΥΝΟΣ Π. ΚΑΤΡΑΜΙΟΥ(Γιώργος Σουπιάδης): Εμίνογλου Τ., Αντωνιάδης (46′ Γκιουράι Ούλβη), Μολλά Ογλού Χαρ., Γκιντά Τζ. (77′ Νιχάτογλου Ντ.), Κωνσταντινίδης, Νασσήμ Αλί, Αχμετσίκ Ερ., Εσκενδέρ Γκ. (83′ Αχμετσίκ Αχ.), Ραμαδάν Κενάν, Σουλεϊμάν Τουνάι, Αχμετσίκ Εμ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ(Γιάννης Χούπτερης): Χούπτερης, Τσαρικτσής Μ., Ρόιδος Γ., Σοφτά Κ., Σιράκ, Άγγο Σονέρ (46′ Χαλήλ Ιμπράμ), Θεολογίτης, Φίλης (89′ Τσαλίκης), Σερίφογλου (70′ Γκιρετλή Τζ.), Σαράφογλου, Μπουντούρ Μερτ (90+’ Κώνστας).

Share it