Search

Δόξα Ορεστιάδας – Φουρτούνα Αλεξ/πολης: Κάτι περισσότερο από έναν απλό φιλικό αγώνα

Με έδρα το γήπεδο του Θουρίου στον Δήμο Ορεστιάδας, η τοπική Δόξα και η Φουρτούνα Αλεξανδρούπολης, δύο ομάδες με ίδια ιδεολογία και ιδανικά, θα δώσουν έναν φιλικό αγώνα για καλό σκοπό το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 17:00.

Και πως θα γίνει αυτό χωρίς τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα και χωρίς φιλάθλους λόγω covid-19; Αν θέλεις για όλα υπάρχει λύση. Μετά τον αγώνα λοιπόν, στις 20:00, θα ακολουθήσει συζήτηση για την αυτοοργάνωση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο καφενείο Bedreddin όπου προς ενίσχυση της 46χρονης κυρίας Ελένης από την Ορεστιάδα η οποία παλεύει εδώ και τέσσερα χρόνια με την νόσο του κινητικού νευρώνα και χρειάζεται την βοήθεια μας, θα υπάρχει κουτί ενίσχυσης όλη την βραδιά.

Η σχετική ανάρτηση της Φουρτούνας:

Μετά από Λαϊκή απαίτηση στις τάξεις των ultras και των δύο ομάδων, το πρώτο Derby della Gatzollina ανάμεσα στη Δόξα και τη Φουρτούνα είναι γεγονός. Μάλιστα εκτός από το ματς εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου ,θα υπάρχει και ντέρμπι στις κερκίδες για το ποιοί θα πιούνε τις περισσότερες μπύρες και ίσως , ανάλογα και με τα κέφια, παίκτες και οπαδοί να γίνουμε ένα και το παίξουμε μόνο στις μπύρες!

*Επειδή υπάρχουν και πολύ σημαντικές πτυχές σε αυτό το φιλικό και δεν γίνεται επειδή δεν βρίσκαμε αντιπάλους στις πόλεις μας,οι δύο ομαδες του Νομού μας που βασίζονται σε κοινές αξίες,την αυτοοργάνωση,την αλληλεγγύη και είναι ενάντια στην μισαλλοδοξία που κατακλύζει την κοινωνία μας, αποφασίσαμε να βρεθούμε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.Φυσικα και θα υπάρχει το αγωνιστικό μέρος και το πάρτι στην κερκίδα,αλλά ο σκοπός είναι η γνωριμία, η ανταλλαγή απόψεων,εμπειριών και κατ’ επέκταση η ιδεολογική ζύμωση.

**Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Θουρίου

***Μετά το τέλος του αγώνα ,στις 20:00 ,θα ακολουθήσει συζήτηση για την αυτοοργάνωση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο συνεργατικό καφενείο Μπεντρεντίν. https://www.facebook.com/Bedreddin-942509422437438/

****Τα έσοδα από τις μπύρες θα διατεθούν για την ενίσχυση της Κυρίας Ελένης η οποία παλεύει εδώ και τέσσερα χρόνια με την νόσο του κινητικού νευρώνα και χρειάζεται την βοήθεια μας Επίσης θα υπάρχει και κουτί ενίσχυσης για τον ίδιο σκοπό σε όλη την βραδιά.

*****Δόξα έχω λόξα…
*****Φουρτουνάρα έχω πονοκέφαλο…

******Για μετακίνηση Φουρτουνιαριδων ινμποξ.
https://facebook.com/events/s/%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%B1-%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B1%CF%82/1976852775947367/?ti=as

Share it